Wolfgang Petry med Ensemble musikal WAHNSINN! første gang i 19 år live på scenen!


Ledsaget af sin hustru fru Rosie nærmer Wolfgang Petry sig scene indgangen ved teatret på Postdamer Plads. Snart vil tæppet gå til den 83. udgave af musikalen med sine hits. For ham er det premiere. På afstand var han altid meget tæt på showet, der bragte hans mega hits fra 80´erne og 90´erne, ligesom mange personlige øjeblikke fra hans uforglemmelige karriere og hans begivenhedsrige liv, på teater scenen. Nu kunne han for første gang se stykket.

Med interesse for Wahnsinn bandet, der fremførte hans musikalske hits. Den stille kunstner ser frem til det med forventninger. Og fra den første akkord spiller reflekterer følelserne til eufori –  et helt kalejdoskop af følelser – i hans ansigt. Han griner, jubler og klapper, han nyder – 2 1/2 time. Til sidst viser han sin begejstring i et spontan optræden med Wahnsinn ensemblet. Ekstra nummer “Di bist ein Wunder” og “Wahnsinn” synger de sammen live – det er Wolfgang Petris første Live optræden i 19 år. Publikum kan næppe tro denne overraskelse.

Efter forestillingen takker Wolfgang Petri de optrædende for showet med ordene: “Venner, jeg varm i hjertet. Jeg er ramt helt ind til sjælen. Hvad jeg i aften har set, ikke kun fra scenen, men også på scenen – det var storartet. I synger fra hjertet, I spiller med hjertet og I spiller for folket. Jeg er fan af musikalen, jeg vil få mit eget sæson kort. Tak til hele ensemblet”.

Wahnsinn! Musikalen med hits af Wolfgang Petry har givet kunstneren priser, awarder og beriger kunstneren med endnu et trofæ: Et musikalsk øjeblik, der er helt i hans ånd for mennesker og virkelige følelser, der er indlagt kosmos i hans tekster og hans musik. Et show, som glæder den ellers generte musiker og bringer musikken til live igen.

Aktuelt gæster Wahnsinn! fra 16. maj i München i Deutschen Teater, hvor der indtil den 3. juni 2018 vil blive rocket, fejret eller bare nydt en vidunderlig aften i teateret. Der er stadig billetter. Og når man ikke at se musikalen i år, er der nye chancer til næste år. På grund af den store succes og efterspørgsel tager musikalen fra december 2018 på en stor Tysklands Tour.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse