Stor bekymring om Wolfgang Petry

Hvad sker der med Wolfgang Petry? Alle interviewdatoer for hans nye album “Stark wie wir” er blevet aflyst! De skulle alligevel kun finde sted skriftligt, personlige samtaler var fra starten udelukket. Er Wolfgang Petry ikke længere stærk som os?

Wolfgang Petrys 24. studiealbum blev udgivet i begyndelsen af marts. Tolv helt nye sange, fulde af dybe indblik i hans følelsesliv. Hans fans har ventet længe på dette. “Arbejdet med denne plade har været en stor rejse for mig og har vist mig det ene eller det andet igen”, lod Petry på forhånd vide om arbejdet med det nye værk.

Skriftlige interviews gives ikke længere

Det er kutyme for kunstnere at slå på tromme til hvert nyt album og hver ny turné: For store kunstneres vedkommende – som Wolfgang Petrys – følger den ene interviewdato den anden eller der afholdes store pressekonferencer. At det i Wolfgang Petrys tilfælde fra starten blev meddelt, at der kun ville blive foretaget interviews pr. e-mail, gjorde kun dem, som kendte til Petrys tidligere helbredsproblemer mistænksomme.

Wolfgang Petry glemmer sangtekster

I 2018 dukkede Wolfgang Petry uventet op til en forestilling af sin musical “Wahnsinn” i Berlin og sang to af sine store hits live. Fansene – splittet mellem glæde og bekymring. Hvad var der sket? “Han havde glemt teksten til sin sang ‘Wahnsinn'”, fortalte hans søn Achim dengang til “Freizeitwoche”. “Han gik til en sanger og fik teksten reciteret.”

Petry skal dog spise sundt

Kan det være rigtigt? Wolfgang Petry, “Wolle”, som fik hele stadions til at ryste, kan ikke huske sange, han har sunget i årtier? Faktisk skulle en læge have konstateret et forhøjet kolesteroltal hos musikeren i sin tid. Problemet: Høj mængde af fedt i blod øger risikoen for demens. Fordi Achim siger, at hans far nægtede tabletter, spiste han angiveligt kun salat og fisk. Til gengæld skulle Wolfgang Petry, der først sidste år fejrede guldbryllup med sin Rosie, have dyrket fire timers sport om dagen. Tilsyneladende forsøger han at bekæmpe sygdommen med alle midler, han har til rådighed.

Wolfgang Petry modtager efter sigende lommepenge fra sin kone

Det siges også at have været kendt i et stykke tid, at Wolfgang Petry hverken bruger kredit- eller bankkort. “Han får lommepenge af min mor”, sagde Wolfgang Petrys søn Achim i et interview med “Freizeitwoche”. Bare en særhed? Eller er han bange for at miste dem på grund af glemsomhed? Schlager.de har erfaret fra omgivelserne, at Wolfgang Petry angiveligt har besluttet sig med kort varsel: “Folk kan skrive om min plade. Men jeg vil ikke give flere interviews.” Bekymringerne er fortsat …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse