Vanessa Mai: Samarbejde med Andreas Ferber

Foto: Vanessa Mai Facebook

Schlager.de har allerede mistanke om det, og det har vi også. I lang tid har fans undret sig over Vanessa Mai på i de sociale netværk, hvad Vanessa ønsker at fortælle med sine seneste Instagram-indlæg.

Den ellers så kommunikative Vanessa trak sig lidt tilbage og lægger kun mystiske billeder med lyserøde hvide mønstre og spredte bogstaver. Man spekulerede på: hvad betyder det? Er Vanessa og Andreas ved at blive forældre? Eller måske ny musik? – Gennem en spontan livevideo løste Vanessa puslespillet nu: Der er et nyt album, og det siger “Für immer”.

Titlen “Für immer” står ifølge Vanessa for forbindelsen mellem hende og hendes loyale fans, der især i de sidste par måneder har givet hende styrke og loyalitet på mange måder. Ifølge Vanessa er det det første album, hvor hun har arbejdet sammen med sin mand – siden albummet “Wolkenfrei”.

Abstinensen på de sociale netværk var meget vanskelig for sangeren.

Så meget større er glæden over, at Vanessa nu vil være mere aktiv igen og kunne give noget tilbage til fansne, der giver hende “ganz viel Liebe”. Albummet kan forudbestilles fra den 18. oktober.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse