Vanessa Mai: På vej til Hollywood!

Hun er stjerneskuddet i den tyske Schlager, siden hun befriede sig fra “Wolkenfrei” og startede sin solokarriere. Nu går Vanessa Mai til filmen.

“Den Kleine Aspacherin” har vist det hele. På kort tid udviklede hun sig til en schlager stjerne, klarede selv Schlager Olymp, i kølevandet på hendes stjerne svigermor Andrea Berg, og som jury ved Dieter Bohlen i den 13. udgave af “Deutschland sucht den Superstar”. Synger, danser, optræder, jury, alt dette lykkes det smukke talent med tilsyneladende lethed.

Fra gæsteoptræden til hovedrolle

Nu går hun i fodsporene på Helene Fischer og begiver sig ind i film verden, som hendes store kollega gjorde i januar 2016 i Tatort “Der große Schmerz”, i den hvor Helene havde rollen som den russiske agent Leyla.

Vanessa vil have en hovedrolle i en spillefilm, sådanne hedder det sig, den skal optages i begyndelsen af foråret og vil blive sendt primetime lørdag aften iflg. (Bild). Hun har allerede haft en gæsteoptræden i “GZGZ”.

Store forbilleder

Også forhindringen med skuespilleriet vil hun klare med Bravour og producere nye sange i smukke Nashville i Tennessee. Var det ikke det superstjerne Andreas Gabalier praktiserede? og kvalificerede det ham ikke til den store Volks-Rock´n-Roller, som han er i dag?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse