Vanessa Mai – Hændelse: Hvad kastede en koncertgænger efter hende?

Spænding omkring schlagerstjernen Vanessa Mai. En uventet hændelse opstod under en af hendes optrædener. En genstand blev kastet efter hende.

Det skete, da Vanessa Mai optrådte med sin sang “Geiles Life” i en akustisk version. En kort video, som den 31-årige lagde på Instagram, viser, hvordan en genstand kom farende mod hende i høj fart under koncerten. Heldigvis var Vanessa i stand til at undvige projektilet og lod det ikke forstyrre hende yderligere.

Vanessa Mai gør det til en gættekonkurrence

Nu har Vanessa Mai, som er pindsvin-ambassadør takket være Ikke Hüftgold, reageret på hændelsen. På Instagram og TikTok lagde hun den pågældende video op og skrev: “Den, der gætter, hvad der kom flyvende, får billetter til Porsche Arena.” Fans blev bedt om at komme med deres gæt. Reaktionerne lod ikke vente på sig.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af VANESSA MAI (@vanessa.mai)

Blandt de mange spekulationer er, at den kastede genstand kunne være en kam, en skoindsats, et kondom, en tampon eller endda undertøj. En graviditetstest blev også nævnt særligt ofte som en mulig løsning. En løsning blev givet af Vanessa Mai, som næsten blev lammet efter en sceneulykke.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x