Vanessa Mai: Arena Tour – Schlager 2019 vil blive udskudt!

Billede: Semmel.de

Vanessa Mai udsætter sin allerede annoncerede tour i 2019.

Baggrund er en igangværende kreativ proces, der afspejles i nye overraskende sange, der oprettes i studiet.

Vanessa skriver følgende på sin Facebookprofil:

Kære, jeg har noget at fortælle dig: Vi udsætter min tour. Og det er vigtigt for mig som den første, at forklare hvorfor:

Jeg befinder mig i en tid med en fantastisk kreativ proces, det skal du ha med. Og du ved: Jeg er ikke bange for forandring. Jeg elsker det! Ligeledes elsker jeg at tage jer alle sammen med på denne rejse og vil altid være ærlig over for dig – det ved du også!

I øjeblikket er der mange nye, delvis overraskende sange, som jeg gerne vil dele med dig på en kreativ måde med en tour med alle mine indtryk, følelser og oplevelser. Jeg har bare brug for lidt mere tid til denne proces. Med denne beslutning kan jeg også love dig: Det bedste er foran os!

Billetter købt i VVK vil blive refunderet ved de respektive VVK kontorer. Det gælder ikke for andre koncerter. Så hvis du allerede har købt billetter, skal du returnere dem tilbage, hvor du fik dem fra. Jeg vil så snart som muligt annoncere en ny tourperiode. Jeg er ked af omstændighederne, men jeg er sikker på at du forstår mig – og vi mødes igen snart på scenen!

Det skal du læse