Ulykke! Andreas Gabalier med åbent sår i hovedet

Kilde: Andreas Gabalier Facebook

I går blev det annonceret, at “Volks-Rock’n’Roller”, Andreas Gabalier, måtte annullere sin planlagte albumpræsentation i midten af maj. “Showcase” – dette er et udtryk, der ikke er kendt af alle schlager-venner – skulle finde sted den 18. maj i Berlin men blev spontant annulleret – uden forklaring.

Nu kan man se i en besked på Andreas’ Facebook-side, at han har fået en “alvorlig hjernerystelse” og er bekymret.

Men reglen er, at de fleste succesfulde kunstnere præsenterer deres nye album som en del af et showcase. Sommetider strækker præsentationen sig over flere nye produktioner, som det imponerende arrangement, “Neue Welle” i 2018, hvor blandt andet Anna-Maria Zimmermann præsenterede sit nye album og gruppen “Lichtblick” blev præsenteret.

Events af denne art er især for medierepræsentanter og noget er beregnet til fjernsyn, radio og presse. En af disse ret sjældne begivenheder blev annonceret den 18. maj 2018 i Berlin.

Den østrigske ekstraordinære superstar, Andreas Gabalier, ønskede at præsentere sit nye album, “Vergiss mein nicht”, som en del af et showcase. Desværre måtte arrangementet aflyses af organisatoriske årsager.

Hvor alvorlig er Andreas Gabaliers skade?

I går postede Andreas et billede med ordene: “Shit happens … Fik en massiv hjernerystelse i dag og har sovet som en baby de sidste 6 timer “. Mange fans undrer sig nu over, hvordan Andreas klarer sig. Andreas har gentagne gange bevist, at han elsker risikoen.

Selvom man gerne ville have fortalt tidligt om de nye sange fra Andreas, har man selvfølgelig fuld forståelse for, at hans tidsplan er meget stram. Dette øger forventningerne endnu mere – og selvfølgelig vil vi holde dig informeret i detaljer om Andreas’ nye album og den følgende tour.

Vi ønsker god bedring til Andreas Gabalier

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse