Andreas Gabalier fejler i verdensrekordforsøg

Det havde hans fans bestemt ikke forventet: Andreas Gabalier ville sætte en sportslig rekord i Lapland sammen med skihoplegenden Thomas Morgenstern. De to mænd ville glide over isen så hurtigt som muligt i en raketdragt lavet af løvblæsere.

Dette verdensrekordforsøg blev organiseret af det østrigske mærke Vanhans, som også byggede raketdragten, der blev drevet af tolv løvblæsere.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af VanHans (@vanhans23)

Andreas Gabalier fejler i rekordforsøg

Med skøjter på fødderne og pakket ind i en raketdragt befandt Andreas Gabalier og Thomas Morgenstern sig på en skøjtebane i Lapland. Opgaven var at skøjte over isen så hurtigt som muligt ved hjælp af løvblæseren og krydse målstregen uden at falde.

Mens Morgenstern tilsyneladende ikke havde problemer med denne type manøvre, snublede Gabalier gentagne gange. Efter tre alvorlige fald måtte sangeren til sidst give op på grund af en tidligere knæskade.

Mens Andreas nåede 57 km/t med løvblæserdragten, opnåede Morgenstern en tophastighed på 74 km/t. Det var også den rekord, som Gabalier faktisk havde sigtet efter. Pyt med det – de to mænd havde det i hvert fald sjovt.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse