Udo Jürgens: Succes med “Best of live”

Selv om der er udgivet en „Best of Live – die Tourneehöhepunkte Vol. 1“ er det skønt at se tilbage på Live-Versioner af Hits som „17 Jahr, blondes Haar“ eller „Griechischer Wein“ så kan Udo Jürgens fejre stor succes.

Den 22-3-2013 kom Udo Jürgens dobbelt album “Best of live– die Tourneehöhepunkte Vol.1.“  Han har samlet alle de live øjeblikke, der har inspireret ham mest hele hans liv. På hans hjemmeside har Udo Jürgens fortalt om “Best of live”: ” Jeg mindes, hvad der har rørt mig til koncerterne. Hvor mange følelsesmæssige reaktioner og alle de breve jeg er blevet oversvømmet med. Det var den afgørende faktor i min beslutning.” Rækkefølgen af sangene er ikke kronologisk efter dato, men intensiteten af live oplevelserne. For eksempel slutter den første cd med en klassisk live version fra 2013 “„Ich war noch niemals in New York“ den anden cd slutter med sangen „Mein größter Wunsch“ også fra en udsendelse i 2013.

Under hans tidligere koncerter skete det ofte, at pigerne skreg eller endda faldt i svime. Han vil gerne mindes de øjeblikke endnu engang og hvem vil ikke opleve en stor levende sanger og pianist som Udo Jürgens med hans musik cd „Best of Live – die Tourneehöhepunkte Vol. 1“ den er vær at lytte til.

 03f86a08935eb

Kilde Schlagerplanet.com

Det skal du læse