Udo Jürgens som voksfigur på Madame Tussauds

Hos Madame Tussauds i Wien er man glad: Udo Jürgens ses snart som en voksfigur der.

Udo Jürgens er udødeliggjort i voks: På ”Madame Taussauds” i Wien vil det være sangeren som 72 årig som vises i figur, ved siden af andre reproduktioner af berømtheder som Sigmund Freud og Peter Alexander.  Netop som han var i studiet kom der et hold fra London af kunstnere og skulle lave en voksfigur. Med en ” dobbelt voksfigur” af Udo Jürgens er det et absolut højdepunkt i år. Næppe en anden østrigsk kunstner er så velkendt og har en høj popularitet siger Arabella Kruschinski, administrerende direktør for Wien voks museum.

Udo Jürgens voksfirgur

Wien vokskabinet ligger i Prater lokaler, der er i alt 12 kontorer over hele verden. De berømte voksfigurer har en uhyggelig historie: Madame Tussauds har gengivet i voks den Franske Revolitions leder som henrettede berømtheder ved offentligt at spide dem på et spyd. Der findes også berømte modeller af filmstjerner, videnskabsmænd og for ikke at glemmer den østrigske vinder i Eurovision song contest.

Schlager stjernen har den 22. marts 2013 udgivet et album ” best of – tour Highlights Vol 1” Han ville også kunne ses i en episode af showet ”Sesam Straase”.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse