Ude af “Immer wieder sonntags”? – Dette er, hvad stationen siger

Snart vil tiden komme: “Immer wieder sonntags”-sæsonen starter en ny runde. Der vil i alt være 12 datoer med Stefan Mross i år. Men hvad vil der egentlig ske med det berømte køkken med Mross’ eks Anna-Carina Woitschack? Vil hun være tilbage og stå ved sin tidligere Stefan? Ifølge Schlager.de’s oplysninger fra produktionskredse skal hun ikke ses igen. Men hvad siger tv-selskabet egentlig om det?

Er det nu “Immer wieder sonntags” for Anna-Carina Woitschack?

Vil det tidligere Schlager-drømmepar Mross og Woitschack efter separate senge nu også have separate karrierer? Angiveligt er hun ikke længere planlagt til 2023-udgaverne, siger en insider til Schlager.de. Men det kan vi ikke lade stå til. Vi ville være ret kede af det, hvis vi skulle undvære sådanne billeder i fremtiden.

“Starküche” nu med en ny rollebesætning?

Fakta: Da parret Mross og Woitschack annoncerede deres separation i november 2022, var der tale om, at de stadig var “på venskabelig fod”. Det var før Anna-Carina præsenterede sin nye kæreste Daniel for offentligheden. Nu er der blevet offentliggjort en fælles video, der henviser til den (tidligere fælles) turné, men der kan ikke være tale om venskab. Derfor synes der at være en vis sandhed i insiderens udtalelse om, at Anna ikke forventes at vende tilbage til produktionen.

Der er endnu ikke truffet nogen beslutning om Anna-Carina Woitschacks fremtidige rolle i “Immer wieder sonntags”. Dette gælder også spørgsmålet om fortsættelsen og castingen af “Starküche” i den kommende sæson. På forespørgsel hos SWR fik Schlager.de følgende svar:

Vi slår fast: Stefan og Anna-Carina er separeret. HUN har fået en ny partner, HAN drukner i arbejde. I går blev de første datoer for “Immer wieder sonntags” offentliggjort, og billetsalget er også begyndt – vi kan ikke forestille os, at de to kan optræde side om side, smilende og glade vuggende på live-tv. Men det ville være ønskværdigt for alle…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse