Ubehagelige rygter om Stefan Mross’s mor!

Stefan Mross elsker ligesom de fleste af os, sin mor. Men grimme beskyldninger hævder det modsatte og fremstiller musikeren som søn af en ravn. Det forsvarer han sig nu imod.

Stefan Mross og hans familie har ikke haft det nemt i den seneste tid: Musikeren og hans mor Stephanie på 82 år har måttet klare flere skæbneslag. Men onde tunger hævder, at Stefan Mross har ladet sin mor være alene med sin skæbne ved ikke at tage sig af Stephanie og i stedet »skubbe« hende af sted til et plejehjem. Alvorlige beskyldninger, som musikeren ikke er parat til at acceptere.

Så kærligt passer han på sin mor

Stefan Mross vil ikke lade sin mor være alene efter tabet af Stefans fætter († 50) og tante († 76) i maj 2021. »Immer wieder sonntags«-stjernen og hans mor har altid haft et godt forhold, og derfor havde Stefan Mross også tænkt på at lade sin mor bo hos ham og kæresten Eva Luginger. »Vi leder efter et nyt hus med en mormorlejlighed til min mor, men har ikke fundet noget passende endnu,« siger han i »Das Neue Blatt«.

Det er ikke sandt, at hun bor på plejehjem

Hans mor er ikke helt så ensom, som onde tunger påstår, for Stefan Mross’ bror Klaus (58) bor lige ved siden af sin mor. »Det er ikke sandt, at hun bor på plejehjem. Min mor har det fint. Hun bor stadig i sit hus og er meget mobil. Og hvis hun på et tidspunkt får det værre, har vi selvfølgelig brug for en plan B, som vi så vil diskutere i familien,« afliver Stefan Mross rygterne i ›Das Neue Blatt‹.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse