Forvirring over mistet pladekontrakt – nu taler pladebossen ud!

Åh nej, Stefan Mross er tilsyneladende – kort før starten på sin »Immer wieder sonntags«-jubilæumssæson – plaget af uheld. De negative presseomtaler i de sidste par dage, så nu en angiveligt annulleret pladekontrakt… Schlager.de talte eksklusivt med pladeselskabet og fik nogle forbløffende ting at vide…

Stefan Mross burde egentlig have travlt med at forberede sin jubilæumssæson af »Immer wieder sonntags«. Men entertaineren er nødt til at forholde sig til negative presserapporter. Angiveligt har pladeselskabet annulleret den pladekontrakt, han underskrev for nylig. VIA Music-chefen Marcel Pieofke sagde til BILD: »Vi passede ikke sammen musikalsk. Derfor har vi i fællesskab besluttet at afslutte samarbejdet.« Mross ønskede faktisk at starte på en ny musikalsk måde med VIA Music.

Men Mross forsvarer sig mod BILD-rapporten! Han skrev på Facebook: »Denne udtalelse er helt forkert, for der har aldrig været en underskrevet kontrakt!«

Stefan Mross i BILDs søgelys

BILD har allerede haft Mross i kikkerten de seneste dage. Det handler om påstået bedrageri i forbindelse med salg af et hus. Også her forsvarede Mross sig: »Hvad er det, du har gang i med BILD? … du har rapporteret negativt om mig i flere dage. Jeg accepterer mange ting, men hvis du skyder for langt over målet, så slår jeg tilbage – også juridisk. Min gode ret, tænker du måske.« – skrev han på sin Facebook-side.

Pladechef reagerer på Mross’ indlæg på de sociale medier

Men tilbage til rygterne om, at entertaineren har mistet sin pladekontrakt. Et opkald til Marcel Pieofke: Selvfølgelig var der en underskrevet kontrakt fra Stefan Mross. Jeg har den også her! – Marcel Pieofke (VIA Music Tyskland)

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Marcel Pieofke (@marcel.pieofke)

»Men Stefan står altid i vejen for sig selv. Hvis det ikke var tilfældet, kunne han få stor succes. Jeg forstår ikke, hvorfor han nu skriver sådan noget på de sociale medier. Jeg har ventet på svar på min sidste e-mail i fire uger!« siger Pieofke til Schlager.de.

Schlager.de har kontrakten – underskrevet af Stefan Mross. Mross’ management ønskede ikke at kommentere dette.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse