TV-Tip d. 27. – 29. Marts 2020

Fredag, 27. Marts

Foto: MITTELDEUTSCHER RUNDFUNK

MDR kl. 20:15: „Du bist nicht allein – Zuhause #Miteinanderstark“

“Du bist nicht allein (Du er ikke alene)” – denne fredag ønsker moderatorerne Uta Bresan og Axel Bulthaupt at overbringe dette til alle dem, der ikke har tilladelse til at forlade deres hjem og / eller ikke længere har lov til at besøge venner og familie. Seerne opfordres til at sende deres personlige musikønsker via Meine-schlagerwelt.de. Disse ønsker opfyldes derefter i den 90 minutter lange live udsendelse. Selv under udsendelsen har seerne mulighed for at ringe til moderatorerne eller tale med dem på sociale medier. Det skal ikke kun handle om musik, men også om hverdagen, ønsker eller tip til, hvordan man kan klare den ekstraordinære situation.

Programmet “Wiedersehen macht Freude”, der oprindeligt var planlagt til at blive vist, er annulleret.

Billede: rbb

RBB kl. 20:30: „Der tolle Schlagerabend“

80’erne var et vildt årti. Berømtheder som Beppo Küster, Uta Schorn, G.G. Anderson og rb-moderatorer Janna Falkenstein og Ulrike Finck husker det.

Lørdag, 28. Marts

Foto: SWR/MCP/Kerstin Joensson

SWR kl. 20:15: „Andy Borg – Wir halten zusammen“

Andy Borg vil gøre en ting i to timer i dag: Vise publikum, at de ikke er alene, og at vi alle holder sammen. I dette specielle live program “Vi holder os sammen” opfylder han musikønsker, sender dine hilsener til kære mennesker, som du bare ikke kan kramme personligt og snakker med dig live på telefonen.

Foto: MDR/Hagen Wolf

MDR kl. 20:15: „All you need is love – Die Live-Show – Zuhause #Miteinanderstark“

Sarah von Neuburg og Peter Heller er værterne for dette interaktive live-show lørdag aften, hvor de fortæller følelsesmæssige historier om mange kunstnere og mennesker derhjemme og måske også præsenterer det største interaktive “All you need is love” kor. Aftenens motto er fra stuen direkte ind i studiet, og alle kan være der live.

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

RTL kl. 20:15: „Deutschland sucht den Superstar“

I det 3. live show kan Florian Silbereisen igen opleves som en “DSDS” dommer. De resterende fem kandidater er nødt til at udføre en “høj” og en “stille” sang denne gang. Og der er meget pop at høre. Showet genudsendes søndag den 29. marts kl. 12.25.

Foto: WDR/dpa/Bernd Wüstneck

WDR kl. 20:15: „Von Udo Jürgens bis Helene Fischer – Schlagerstars und ihre Hits“

WDR inviterer seerne på en rejse gennem tiden for den tyske schlager – fra 1950’erne til i dag, og minde om stjerner og deres hits. Showet er en genudsendelse. Følg med, fordi WDR forvandler hele aftenen til en schlager aften.

Foto: WDR/dpa/Henning Kaiser

WDR kl 21:45: „Deutsche Hits aus 60 Jahren – Von Conny Froboess bis Campino“

I en underholdende rejse gennem 6 årtier er der en genforening med schlager storheder og underholdere som Cornelia Froboess, Drafi Deutscher og Roy Black, men også et møde med moderne popmusikere som Peter Fox, Die Toten Hosen og Unheilig. Showet er en genudsendelse.

Foto: WDR/dpa/Wöstmann

WDR kl. 23:15: „Schlagerköniginnen – Von Caterina Valente bis Helene Fischer“

Fra Marlene Dietrich til Marianne Rosenberg, fra Caterina Valente til Helene Fischer, er musikdokumentaren på sporet af kvinder, der er en ting frem for alt: store kunstnere. Showet er en genudsendelse.

Søndag, 29. Marts

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

RTL kl. 15:10: „Absolut Pietro Lombardi“

Dokumentation om “DSDS” vinder og dommer. Showet er en genudsendelse.

Det skal du læse