TV-Tip d. 17. – 19. april 2020

Fredag, 17. April

Foto: MDR.de

MDR kl. 20:15: „Du bist nicht allein“

“Du bist nicht allein” – Uta Bresan og Axel Bulthaupt ønsker at formidle dette i denne tredje udgave af showet til alle dem, der ikke har tilladelse til at forlade deres lejlighed og eller ikke længere har lov til at besøge venner og familie. Seerne opfordres til at sende deres personlige musikanmodninger via Meine-schlagerwelt.de. Disse ønsker bliver forsøgt opfyldt i den 90 minutter lange live udsendelse.

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

RTL kl 20:15: „Let’s Dance“

Showact i studiet er den nyligt valgte DSDS-vinder Ramon Roselly med sin vindende sang “Eine Nacht”.

Foto: rbb

RBB kl. 20:30: „Die Schlagerfamilien“

Det bedste af de legendariske Schlager-familier. Med The Kelly Family, Michelle & Matthias Reim, Amigos, Wolle & Achim Petry og de uforglemmelige schlagersøstre Jacob Sisters.

Prominente gæster som Andy Borg, Eva Jacob, Achim Petry og Dominique Lacasa fortæller om “Schlager in Familie”.

Lørdag, 18. April

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

MDR, WDR kl 20:15: „Schlagerbooom – Alles funkelt, alles glitzert!“

Det største og mest succesrige Schlager Eurovision live show fejrer jubilæum: I 25 år har “die Feste-Shows” begejstret millioner af tilskuere! Roland Kaiser, Andrea Berg, Howard Carpendale, Marianne Rosenberg, Andreas Gabalier, Kerstin Ott, Oli. P, Maite Kelly, Giovanni Zarrella, Pietro Lombardi, Kelly-familien og mange andre stjerner – selvfølgelig med mange hits at synge med og fest med! Showet er en genudsendelse fra 2019.

Søndag, 19. April

Foto: ZDF / Markus Hintzen

ZDF kl. 11:40: „Fernsehgarten on tour“

Indtil i dag er ZDF-programmet stadig inkluderet ”Fernsehgarten on tour”, der faldt i vandet på grund af Coronavirussen. På datoen sender tv-stationen et erstatningsprogram.

Hvis du stadig vil tilbringe søndag formiddag med Andrea Kiewel, skal du gå til Instagram-siden i “ZDF-Fernsehgarten“, fordi “Kiwi” har en aftale med Oli P. søndag formiddag kl. 11:40 til en livestream-morgenmad.

Det skal du læse