Trafikulykke – sendt på hospitalet

Foto: Jürgen Drews

Jürgen Drews kan faktisk godt lide at skabe overskrifter med sin musik. Men de er bare i baggrunden i disse dage. Jürgen er i øjeblikket på et hospital og har brug for behandling. Årsagen er et trafikuheld. Hvordan har “Kongen af ​​Mallorca” det nu?

Den populære schlagerstjerne måtte køres på hospitalet på grund af en trafikulykke. Den 76-årige delte onsdag morgen et billede med sine fans på Instagram. Du kan se, hvordan en sygeplejerske behandler musikeren.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jürgen Drews (@juergen.drews)

Faldt af cyklen

Drews skriver: ”Onkel Jürgen med en gipsskinne. Ingen grund til bekymring, jeg fik bare ondt i hånden, da jeg faldt af cyklen. Ikke så voldsomt. Jeg hilser på jer og passer godt på jer alle sammen.” Heldigvis ser Ballermann-stjernen ud til at klare sig godt.

Besynderlige anekdoter

Det er meget muligt, at Jürgen snart vil komme nærmere ind på denne ulykke. I sin podcast “Des Königs neuer Podcast” fortæller Jürgen Drews gerne en eller to kuriøse anekdoter fra sit liv.

Han fortalte blandt andet engang om en redningsaktion midt på motorvejen. Dengang måtte Drews hentes af en helikopter på grund af en snestorm, bare for at han ikke skulle gå glip af sin koncert i Leipzig. Ja, “Kongen af ​​Mallorca” er altid god for en sjov historie!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x