Tanja Lasch erobrer koralrevet

Kilde: Tanja Lasch Facebook

På den første lørdag i år (6.1.18) var tiden kommet. Tanja Lasch fejrede en premiere. Fordi der stod hun før hendes første optræden ved det legendariske koralrev i Höhn-Oellingen og klarede denne “opgave” helt suverænt.

Kl. 23 kom Tanja, som måske lige har forelsket sig, på scenen i et meget godt humør og fangede hurtigt publikum. Med en god blanding af ældre, nyere og coversange bragte hun publikum i stemning og dans på Schlager-Partyboot .

Kilde: Tanja Lasch Facebook

På hendes Facebook er der et selfie i et fly cockpit og til det hun har skrevet og dekoreret det med små hjerter og en lille kommentar “Hinfallen, Aufstehen, Durchstarten. Was für ein Gefühl! (“falder ned, Kommer op, Start. Hvilken følelse!) og man får måske antagelsen om, at Tanja Lasch bare er forelsket. Fra “Er hat mich geliebt” til “König meiner Welt” så havde hun mange hits i sin bagage. Selvfølgelig manglede “Die immer lacht” ikke og heller ikke coversangen “Ich liebe das Leben” (Jeg elsker livet). Det ser man straks på hende, fordi hun bare er sprængfyldt med kærlighed til livet og en masse energi.

„Irgendwann, irgendwo, irgendwie (seh‘n wir uns wieder)”

Hun sluttede sin optræden med “Irgendwann, irgendwo, irgendwie (seh‘n wir uns wieder)”  og blev belønnet med et tordent og fortjent applaus. Bagefter signerede hun autografer og tog billeder med fansen, lige indtil den sidste fan kunne gå glad og tilfreds hjem.

Det kan antages, at dette var hendes første optræden i “koralrev”, men bestemt ikke den sidste.

Kilde: Schlager.de

Se hvad Koralrevet er: Korallenriff i Höhn-Oellingen

Det skal du læse