Zwischen Lachen und Weinen – Tanja Lasch

Tanja Lasch har lige udgivet sit 3 Album, her den 28. Juni 2019. Albummet hedder “Zwischen Lachen und Weinen”. Den fåes i download på alle numrene fra Cdén på Mp3, samt den fåes i tre fysiske udgaver:

1. Zwischen Lachen und Weinen – (1cd).
2. Zwischen Lachen und Weinen – Special Edition (2cd).
3. Zwischen Lachen und Weinen – Vinyl Edition.

Albummet er spækket til med dejlig musik i bedste Schlagerstil. Intet under, for Tanja har ikke sin kunnen fra fremmede. Hendes far tekst- og sangskriver Burkhard Lasch har stået for mange fantastiske sange/melodier fra det gamle DDR. Hele inspirationen til at skrive sådan et Album får Tanja af hendes omgang med mennesker, bekendte, og ikke mindst sig selv. Når hun eks. har skrevet sådan et fantastisk hit som “Der Plattenspieler”, ja så kommer det simpelthen fra hendes forældre af – hvordan det var dengang !

Fotocredit: Ronald Juschuss

Der Plattenspieler høres stort set på alle diskotekerne i Tyskland for tiden. Der kan ikke engang Helene Fischer være med. Hele Albummet oser af forskellige numre, hvor Tanja fortæller/synger om et eller andet interessant emne. Her får man virkelig historier fortalt på bedste vis. Melodierne er så livagtige, at de bare bliver hængende i ens hoveder, ikke mindst pga., det dejlige kor der er lagt på på stort set alle Albums. Her har Mitch Keller igen haft en finger med i spillet. Ser man inde på Facebook, får man straks øje på flere sange/melodier med Tanja som har fået to cifrede million kliks. Jo, Tanja er på vej frem nu, ikke mindst pga. hendes nye Manager, samt nye Pladeselskab men også på Deutsche DJ Playlist, der ligger hun nummer 1. På Hot 50, ligger hun også nummer 1 med nummeret “Der Plattenspieler”.

Fotocredit: Ronald Juschuss

På den internationale salgsliste GFK, over top 100, ligger hun nu på plads 41. Tanja og Jens Seidler er for tiden på AutogramTour rundt i Tyskland 15 steder. Her optræder Tanja med et par numre, og derefter kan man så få signeret sine Albums samt taget billeder sammen med hende. Radiostationerne står i kø, for at få et interview med hende. En vidunderlig sympatisk karismatisk sangerinde, med et stort hjerte for Schlageren. Når man møder hende, har hun altid overskud til en. Vi ønsker Tanja alt mulig held med dette fantastiske enestående Schlager Album i allerbedste klasse. Schlager når det er bedst.

Det er et Album man bare vil høre igen og igen !

 

Det skal du læse