Tanja Lasch – das neue Album „Herzkino

Sangerinde, TV vært, sangskriver: talentet Tanja Lasch er varieret. Men hendes hjerter slå for et: Musikken. Den 12 februar 2017 udkommer hendes andet album med den passende titel “Herzkino”. Også denne gang er det en smuk, autentisk og følelsesmæssige oplevelse. Hvad er livet uden hendes historier? Præcis det har Tanja Lasch fortalt om på hendes nye album …. Derfor har hun også denne gang samarbejdet med succes producenten Stefan Pössnicker. Resultatet er 13 sange fyldt med følelse, livs lyst, men også hjertesorg.

Det første single nummer er “Komm nach Berlin”. I mange år boede Tanja med hendes familie i hovedstaden, så at vælge en by som bedst passede i titlen, var ikke svært. -Det måtte være Berlin, da “hjemme” er hvor dit hjerte er. man finder også Tanja’s succes cover af “Die immer lacht” på albummet. Men også de andre sange har deres egen personlige årsag.

-“Hast du einen Bruder”: Der står manden hun så længe har længtes efter. Han har alt. Alt, hvad hendes mand i sine drømme skal have. Hver lørdag møder hun ham. Og så må hun ikke elske ham. Han er lykkelig. Så nu har hun kun et spørgsmål: Har han måske en broder? En bror, der er præcis som ham. En lille drøm, der i modsætning til ham, søger den store kærlighed.

-“Es wird nicht dabei bleiben”: Faktisk ønskede hun at gå lige hjem. Så satte han sig ved siden af hende. Manden, som hun nu kun betragtede. Han gjorde hende tilpas. Noget hun kunne lide, men hun vil ikke gå med ham hjem, det svor hun. Hun viklede sig i modsigelser og fortæller ham klart: ” Vi må forblive fornuftige”. Måske ønskede hun blot at vide, om hun kunne hvis hun ville. Hun vil ham ikke og alligevel gerne. Kun et ved hun. Hvis ikke hun stopper, vil det ikke vare ved.

-“Verbotenes Land”: Et hjerte kan man ikke kontrollere. Hvis det er kærlighed, mister man hovedet og kroppen. Hun har forelsket sig. Men det må hun ikke. Hendes hjerte er forbudt land. Men drømmer sig ind i hans arme. I suset af en dyb nat, for på et tidspunkt at tilhøre ham. Hans helt alene.

-“Er liebt nur ihn”: Han bor i huset tæt ved. Hun vidste straks: Ham kunne det være. Hun drikker kaffe, snakker om alt i verden. Ja, de er som sjælevenner. Hun ville aldrig have gættet, at han er forladt. For han elsker kun hende. Han mødte hende gennem hjertet og alligevel ønsker de begge det bedste. Kærlighed spørger ikke om forståelse. Kærligheden er der bare. Han elsker kun hende.

Kilde: Tanja Lasch web

-“Sie ist viel Zu jung”: Der står hun nu. Midt i hendes bedste år. Barnet næsten ude af huset. Alt kunne være lettere. Manden hun har elsket siden barndommen, rejser ud i verden, ser tilbage på dejlige år og frem på flere. Ligesom en kniv der rammer dit hjerte, når han forlader dig for en anden kvinde. Som er over 20 år yngre. Hun forstår det ikke. Hvad de ikke har oplevet gennem tiden. Skal alt dette bare glemmes? “Hun kender ikke Backstreet Boys og Michael Jackson. Og da muren faldt var hun ikke født”. Om hvad, taler han med hende om? Nu håber hun kun et: At han kommer til fornuft. At hun er for ung til ham.

-“König Meiner Welt”: Hvis man synes at befinde sig godt i enhver skøn kærlighedssang, hvis ikke der er noget der gør en gladere, så er det: den store kærlighed. Han er kongen i hendes verden og hun har den følelse, at hun har bragt ham ud af en fortælling og direkte til sit hus.

-“Am Ende Meiner Suche”: Hun var altid den kvinde, der ledte efter kærlighed efter første blik. Så står han foran hende. Manden, som hun ikke håbede på mere. Manden, der i slutningen af hendes søgen gav hende en ny livsstil.

-“Adieu – Goodbye”: Farvel, vores eventyr passere og en krone bliver til is og sorg er et stille skrig..” Han var alt for hende. Han var hendes lys, han var hendes grin. Hun tror, det altid vil forblive. Den store kærlighed, er forbi for altid. En anden har hans hjerte og hun kan ikke gøre noget. Ingen, undtagen ham er denne farvel sang dedikeret til…

-“Der Himmel explodiert”: Hun har et turbulent liv. Knap tid til morgenkaffe. Hun drikker en slurk kaffe, og taxaen venter. Hver gang en slag i hjertet og alligevel ved hun, at de ikke føler mere. Hun er der hvor andre for længst var gået. Hun ved, engang var de hele. Og så siger hun: “Himlen eksploderede og min verden væltede. Alt er farvet gråt, kan ikke være hos dig længere. Himlen eksploderede og hver en stjerne er bristet. Verden kan gå under, men ikke vores kærlighed”.

-“Die Frau neben dir”: Hun havde ikke engang foden ud af døren. Da han parkerede deres bil. Den nye. Hun provokerede og triumferede, fordi han tilhørte hende. Som om det ikke var nok, bar hun selv sit tøj. Tøjet som hun havde efterladt, for at glemme…

-“Nur das eine Mal”: Hun tæller timerne, dagene og årene. Men tiden er ikke mere som den var. Han lever sine drømme og lægger ikke mærke til at hun længes efter hans ømhed. Hun ville ikke risikere og alligevel er det sket. Hun har snydt ham. ” Han var kun den ene gang, han var kun en nat” Måske var hun for meget alene, følte sig ikke fri. Og alligevel har denne ene nat, gjort hendes kærlighed stærk…

Albummet “Herzkino” udkommer d. 12 februar. Et album fra hjertet og med mange følelser.

Det skal du læse