“Sygdommen gjorde os bange dengang”

Foto: ZDF/Sascha Baumann

For nylig overraskede Nik P. med en sangtitel, der har det hele: “Mit dir schlafen”. Det, der måske lyder lidt glat ved første høring, har faktisk en seriøs baggrund. Fordi al lykke er flygtig – også lykke i kærlighed.

“Jeg vil altid sove med dig. At putte og kysse og så meget mere,« synger Nik P. i sin single. Disse inderlige linjer varmer nogle fans hjerter. Han dedikerede denne sang til alle mennesker, der er forbundet med hinanden på den mest intime måde.

“Karin er mit et og alt”

Nik P. har også fundet denne store lykke. Han har været sammen med sin Karin i mere end fire år. “Ein Stern”-sangeren værner om sin frue i et interview med Schlager.de

“Karin er mit livs lys, min sjæleven. Hun kan virkelig mærke, hvordan jeg har det, og jeg tror ofte, hun kan læse mine tanker. Det er bare sjovt at være sammen med hende.”

“Tiden står ikke stille”

Men kærligheden er flygtig – det ved Nik P., der allerede har haft tre skilsmisser, også. “Meget kan ændre sig. Og der vil ske meget,« synger han i sin seneste singleudgivelse.

Især corona-pandemien gjorde ham opmærksom på denne følelse af frygt: “Jeg lever i visheden om livets forgængelighed og dets oplevelser. Tiden står ikke stille og tiden vi lever i er alt andet end smuk. Ting, du ikke ved, hvordan de vil blive, er skræmmende.”

Uvisheden fik ham ned

Denne grænse måtte Nik P. opleve for noget tid siden. I begyndelsen af ​​pandemien, i foråret 2020, blev både Nik P. og hans Karin testet positive for Corona. Begge kæmpede med svære symptomer i flere uger. Det blev så slemt, at Karin endda måtte hentes af ambulancen.

“Sygdommen skræmte os på det tidspunkt, fordi vi følte, at vi var de første til at bære denne virus, og ingen kunne fortælle os hvad vi kunne gøre ved den”, ser han tilbage på i interviewet.

En frygtelig tid, der heldigvis fik en lykkelig slutning. Begge overlevede denne svære fase godt og vil tage denne oplevelse med sig for deres fremtid.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse