SWR4 Schlagerfestival – livestream og på SWR tv

Foto: Sonia Liebing © SWR/Nikolaj Georgiew

Siden Henry Valentinos hit “Im Wagen vor mir” har det været klart: Schlager og biler er en god kombination. Søndag 5. juli holder SWR4 en særlig schlagerfestival i Technik Museum Speyer med Ross Antony, Giovanni Zarrella, Anna-Carina Woitschack & Stefan Mross, Sonia Liebing.

Publikum kan feste med dem via livestream, fordi SWR4 Schlagerfest sendes på SWR4.de fra kl. 19:00 via live stream. SWR-tv viser showet lørdag den 11. juli kl. 22:15. Anna Lena Dörr leder alle igennem programmet.

SWR4 ønsker også at give live Schlager-oplevelser i Corona-tider og organiserer den virtuelle Schlager-begivenhed i stedet for den SWR4 Schlager Open Air, der er planlagt til denne dag, som måtte aflyses på grund af den aktuelle situation.

Technik Museum Speyer tilbyder kunstnerne af SWR4 Schlagerfest en unik baggrund: Ross Antony og Giovanni Zarrella, Anna-Carina Woitschack & Stefan Mross og Sonia Liebing udfører deres populære sange midt i den ekstraordinære samling af klassiske biler. Fans kan opleve det live, hvordan de fester sammen, og hvilke hemmeligheder de afslører i samtalerunderne.

Foto: SWR/André Weimar

Ross Antony

Hans karriere startede i 2001. Som medlem af bandet Bro’Sis blev han en stjerne natten over. I mellemtiden elsker og lever den indfødte engelskmand den tyske schlager. Hans alsidighed er nøglen: hvad enten det er som sanger, programleder eller entertainer, gjorde Ross Antony sprænget til offentlighedens elskede. Et godt humør garanteres, uanset hvor han optræder.

Foto: Telamo.de

Giovanni Zarrella

Giovanni Zarrella er en allrounder. En underholder og stor tilhænger, der er hjemme på mange platforme i det tyske medielandskab. “La vita è bella” er navnet på hans nuværende album, hvor han fortolker tysksprogede hits på sit modersmål italiensk. Det gik direkte til nummer to på hitlisterne efter udgivelsen.

Foto: SWR/Andreas Braun

Anna-Carina Woitschack & Stefan Mross

Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross er ikke kun “stærke som to” i det virkelige liv, de sagde ja til hinanden i begyndelsen af ​​juni 2020. Deres første album bærer også denne titel. De fejrer deres personlige kærlighed, men også kærligheden til tysk-sprog musik.

Fotoi: SWR/Nikolaj Georgiew

Sonia Liebing

“Wunschlos glücklich” er navnet på det første album af stjerneskuddet Sonia Liebing – og det afslører ikke bare hendes strålende smil. Hun har elsket og levet den tyske schlager siden barndommen. Det fejrede tusinder af fans på ”Schlagernächten des Jahres”, og Speyer Technology Museum siger også: Ryd scenen for Sonia Liebing!

Kilde: SWR.de

Det skal du læse