SWR4 Schlager Open Air 2020 i Speyer: Disse stjerner er med

Foto: SWR/Ben Pakalski

Schlager-fans fra nær og fjern mødes i Speyer i år. Søndag 5. juli 2020 fejrer de sammen med de store stjerner i den tyske schlager med en spektakulære baggrund af Technik Museum Speyer. Fra kl. 18.00, adgang kl. 16.30. Efter at Matthias Reim og Münchener Freiheit i december fortalte at de kommer, kunne Michelle, Ross Antony og stjerneskuddet Sonia Liebing bookes med flere topstjerner.

Foto: SWR/Mischa Lorenz

Matthias Reim

1990 var ikke kun et år, det var også Matthias Reims år. “Verdammt ich lieb dich” blev et mega hit – i øst og vest. Med mere end 2,5 millioner solgte eksemplarer er hans kulthit er det stadig en af de mest succesrige tysksprogede sange til dato. På trods af nogle tilbageslag og nederlag gav Matthias Reim aldrig op. Han er stadig en af de bedste kunstnere i Tyskland.

Foto: SWR/Bavarea

Münchener Freiheit

“Ohne dich (schlaf ich heut Nacht nicht ein)”, “Tausendmal du” eller “Solange man Träume noch leben kann”, dette er kun nogle af de store hits fra Münchener Freiheit, som fejrer sit 40-års jubilæum i år. Deres unikke og umiskendelige lyd har inspireret generationer af musikfans siden 1980’erne.

Foto: SWR/Universal/Alenia Janeva

Michelle

Glamour og lidenskab, store gestus og en unik stemme: det er Michelle. Hun har været en af de mest succesrige kunstnere i Tyskland i mere end 25 år. Efter mange op- og nedture er det nu mere vellykket end nogensinde.

Foto: SWR/André Weima

Ross Antony

Hans karriere startede i 2001. Som medlem af bandet Bro’Sis blev han en stjerne natten over. I mellemtiden elsker og lever den indfødte engelskmand det tyske hit. Alsidighed er nøglen: Uanset om han var sanger, moderator eller entertainer, gjorde Ross Antony springet til publikums darling. Et godt humør garanteres, uanset hvor han optræder.

Foto: SWR/Nikolaj Georgiew

Sonia Liebing

“Wunschlos glücklich” er navnet på det første album af stjerneskuddet Sonia Liebing. Hun har elsket og levet den tyske schlager siden barndommen. Tusinder af fans fejrede hende ved ”Schlagernächten des Jahres”. Så meget glæde ved schlager er smitsom …

Kilde: SWR4

Det skal du læse