Store babyglæder

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Det er snart tid: Sarah Engels venter snart sin lille datters fødsel. Hun er ikke bange, for det er trods alt det andet barn for Sarah, der har en 6-årig søn med sin eksmand Pietro Lombardi.

Sarah Engels er i godt humør og ser ud til at være rigtig godt forberedt, som hun nu afslørede for sine fans på Instagram. Hun glæder sig meget mere til fødslen end noget andet. Og hendes datter har udelukkende terminsdatoen i hånden. “Det bestemmer hun selv,” lyder Sarahs svar på et spørgsmål fra en fan.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sarah Engels (@sarellax3)

Nu har Sarah og Julians familie endda forkortet ventetiden for hende med en sød overraskelsesfest. En fotovæg dekoreret med balloner og oplyste bogstaver til vidunderlige minder, et bord dækket med lysestager, hvorpå gæsterne fik lov til at male hagesmække til babyen. Og en strålende Sarah, der blev synligt berørt af “babyshower”-festen og udstråler ren lykke fra hver fiber.

Du kan fortælle den 29-årige, at hun kan håndtere situationen med tillid. Hun er ikke bange, som hun udtalte til “BILD”, men har bestemt respekt. Julian og Sarah har forberedt sig godt. Fans kunne allerede se de første ultralydsbilleder på Sarahs Instagram-konto. Sarah delte for nylig en videoopsummering af sin graviditet med sine fans.

Vi er glade og ønsker Sarah og hendes lille engel alt det bedste.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x