Stefan Mross skilsmisse! Disse mennesker står nu ved hans side

Stefan Mross. Slyngelen med trompeten blev en musikstjerne, der stadig virkede drilsk. Han trompeterer, han synger, han præsenterer. En berømt figur i schlager- og folkemusikkens himmel, hvor det altid skulle være så smukt. Men i 33 dage har himlen nu været meget mørk for Stefan Mross.

Den 11. november meddelte han det officielt: Hans ægteskab med Anna-Carina Woitschack er slut. Kun 15 dage senere, på sin 47-års fødselsdag, måtte han læse i avisen: Hans eks har en ny fyr. “Nå, hvad kan jeg gøre. Jeg er virkelig chokeret,” sagde han til Schlager.de. Som ægtemand er Stefan Mross nu alene. Men der er stadig venner, og hans familie.

Hjertet hos en voksen person som Stefan Mross slår normalt 60-80 gange i minuttet, når det er i hvile. Et hjerte, der smerter af skuffet kærlighed slår endnu hurtigere. Stefan Mross’ hjerte må være godt i gang, siden separationen fra Anna-Carina Woitschack blev officielt erklæret. Siden da er der gået over 47 500 minutter. Hans bankende hjerte har slået næsten fire millioner gange siden da. Hvad der kan berolige dette hjerte lidt nu, ved kun de kære omkring Stefan Mross. Han har været hjemme igen siden mandag. Der, hvor Stefan og Anna-Carinas kærlighed var hjemme: et smukt hus i bydelen Passau. Bayersk idyl. Fred, tilflugt og beskyttelse.

Stefan Mross og Florian Silbereisen har mere end blot et bryllup til fælles

Florian Silbereisen har sine rødder ikke langt væk, nemlig i Tiefenbach hvor hans mor bor. Silbereisen og Mross har kendt hinanden i over 30 år, så de er tæt forbundet, og ikke kun via deres mobiltelefoner. Florian Silbereisen sagde engang: “Vi voksede op sammen. Ingen vil nogensinde kunne tage det fra os igen.”

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Millioner har oplevet, hvor tæt Mross og Silbereisen er på hinanden: Højdepunktet i deres venskab var Stefan Mross’ og Anna-Carina Woitschacks bryllup i 2020 i Silbereisen-showet “Schlagerlovestory.2020”. Stefan gjorde endda Florian til sin forlover. Hvilket har en dybere betydning: Med hans underskrift vidner det ikke kun om ægteskabet. Det er meningen, at forloveren skal støtte parret i ord og handling efter brylluppet. Det ved Florian Silbereisen helt sikkert. Desuden er Florian og Stefan også som brødre i smerte: Den 19. december, om fem dage, er årsdagen for Florian Silbereisens og Helene Fischers separation. De var ikke gift, men også han måtte lære, at hun har en anden: Thomas, cirkusakrobaten …

Stefan Mross har en rigtig kammerat i Andy Borg

Og så er der Andy Borg, eksperten i tabt kærlighed. Et af hans største hits: “Adios Amor” hvor Andy synger: “Jeg ved, at jeg har mistet dig. At jeg mistede min ven med dig. Jeg føler mig forladt. Så adios, adios, adios, adios Amor …” Stefan Mross og Andy Borg har været “rigtige kammerater” i mange år.

Han overtog ARD “Musikantenstadl” fra legenden Karl Moik i 2006. Da tv-stationen trak stikket ud på Stadl, sprang Stefan Mross til hans side og placerede sig således: “Jeg er trist og skuffet over, at et af de sidste kultunderholdningsprogrammer bliver stoppet.”

Stefan Mross kan forhåbentlig regne med sine to Stefanies

Men der er især to kvinder, som sandsynligvis vil spille en stor rolle for Stefan Mross gennem hele hans liv: Der er naturligvis hans mor Stefanie. Efter at Stefanie Mross allerede havde mistet sin mand i 2010, blev hun hårdt ramt af tabet af sin elskede søster Ingrid og sin niece Helga 2020.

Stefan var der altid for hende. Og en mor beskytter også sit barn, selv når det for længst er blevet voksen. Den anden kvinde er også den første kvinde, som Stefan Mross blev gift med: Stefanie Hertel. De var et par i 17 år, heraf fem år som gift. I 2011 gik de fra hinanden, og alligevel holder de stadig sammen. Ikke kun på grund af deres datter Johanna, som nu er trådt i sine musikalske forældres fodspor. For Stefanie Hertel er hendes eksmand Stefan Mross hendes bedste ven. “Det var han længe før vi blev et par, og det er han stadig,” sagde hun til avisen Express. “Vi kan stadig kramme hinanden og sige: Det er dejligt, at vi har hinanden som venner.” De to ville også normalt fejre jul sammen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse