Stefan Mross: Shitstorm

Foto: SWR/Wolfgang Breiteneicher

Det er velkendt, at Stefan Mross bor i en autocamper sammen med sin Anna-Carina. Meget få mennesker var opmærksomme på den luksus indretning, som Schlager-parret boede i. Indtil nu!

Ren luksus på fire hjul – 11,75 meter lang, 3,80 meter høj, vejer tolv tons og hele 299 hk: Luksusbilen af ​​Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack, som de udelukkende viste “BILD”, har det hele! Hvad der dog er særligt spektakulært er, at Concorde Centurion Liner 1060 GMAX-modellen ifølge producentens beskrivelse ikke kun har en XXL-dobbeltseng, men også et badeværelse med brusebad, har gulvvarme, et rensningsanlæg, parabol med tv-forbindelse og et lydsystem. Selvfølgelig er intet af dette gratis. Det mobile boligpalads siges at have kostet hele 440.000 euro. (ca. 3,3 millioner dkk + afgifter) Men det er netop det, der forstyrrer mange mennesker!

Shirtstorm på Facebook

Under Facebook-indlægget i “BILD” -artiklen om Schlager-parrets “hovedbolig” samles mange ubehagelige kommentarer. At sætte så meget luksus udstillet ét sted falder tilsyneladende ikke godt sammen med fansne.

”Skal du vise dig sådan? Hans far var ikke sådan”, “Så ser man, hvorfor GEZ eksisterer, at visse  typer har råd til sådan noget” eller “Og næste år får han brug for en ny model igen med en helikopterplads, eller hvad?!” er blot nogle af de grimme kommentarer, som moderatoren “Immer wieder sonntags” har modtaget.

Den, der har, kan

Mross modargument for den luksus, der endda inkluderer en garage til en lille e-smart:

”Mobilen er nu vores hovedbolig. Min kone Anna-Carina og jeg bor der 300 dage om året. Vi camperer ved Europapark Rust indtil september, fordi jeg præsenterer mit tv-show her hver søndag. Forhåbentlig går vi derefter på turné igen.”

Men det er ikke den første luksus, han har forkælet sig med! Han købte den tidligere model sidste efterår. Så hvorfor skulle det allerede være en ny autocamper igen?

Mross til “BILD”: “Jeg blev tiltrukket af den lille garage. Så jeg kan trille Smart’en ud om morgenen og tage den til bageriet og ikke behøver at sætte hele mobilhjemmet i bevægelse.”

Hvad hedder det? Den, der har, kan! – Vi på Schlager.de og Tyskschlager.dk ønsker Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack en god tur til enhver tid …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse