Stefan Mross officielt optaget i golfklubben “Eagles Charity”

I over ti år har golfklubben “The EAGLES Charity Club e.V.” støttet lokale organisationer gennem donationer. Marianne og Michael, drømmeparret inden for folkemusikken, har været med i et stykke tid, og nu er endnu en stjerne kommet til dem: Stefan Mross. I henhold til traditionel skik er han nu blevet en del af fonden.

Stefan Mross skriver under på ølbrik

Sidste søndag var dagen. Chartity Club’s nytårsreception fandt sted i “Herzogliches Bräustüberl Tegernsee”, som efter en toårig pause på grund af corona fandt medlemmerne sammen igen. Denne gang var “Immer wieder sonntags”-værten Stefan Mross også til stede, og han blev optaget i Eagles’ kreds. Han underskrev sit medlemskab på en ølbrik, hvilket Marianne og Michael var vidner til.

Et minuts stilhed for Rosi Mittermaier

Mross selv er dog endnu ikke rigtig smittet med golfvirussen. “Jeg føler mig stadig mere tiltrukket af bjergene på min mountainbike”, siger han til “Bunte.de” og tilføjer: “Men da jeg har hørt, at EAGLES er ved at omlægge sig, er det måske også noget for mig.”

Et andet særligt øjeblik ved arrangementet var Peter Heideckers tale, hvor han hyldede den nyligt afdøde Rosi Mittermaier. Herefter holdt alle de tilstedeværende gæster et minuts sorg for det tidligere medlem af fonden. “Alle er chokerede over hendes død – ikke kun vi, men hele nationen,” sagde Marianne og Michael.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse