Stefan Mross – Moderlig kærlighed: “Hun gjorde alt for mig”

Det går godt for Stefan Mross: Kærligheden er god (med sin Eva Luginger). Det går godt med at turnere. Når tingene ikke går så godt, kan han især regne med én kvinde: sin mor.

Så meget støtter hun sin Stefan

I et interview med “Freizeit Revue” fortæller han om sin mors utrættelige engagement: “Hun plejede at gøre alt for mig, stod op klokken halv fire om morgenen i 30 år og arbejdede til klokken halv tolv om aftenen.” Men det var ikke alt, fortsætter han: “Hun var også husmor, vaskede tøj og tog nogle gange med mig til koncerter.” Selv i dag er hun ofte blandt publikum på “Immer wieder sonntags” og støtter sin søn.

Stefan Mross er der også altid for sin mor.

Denne “styrke og pålidelighed” har han arvet fra sin mor. “Hun er min store rollemodel, klager aldrig og er altid positiv. Hun er en rigtig stand-up-kvinde!” siger Stefan Mross begejstret. Omvendt er han der selvfølgelig altid for sin mor, især i de senere år, hvor coronapandemien har begrænset alles liv betydeligt

“Coronatiden, nedlukningen og det at være alene har taget hårdt på hende,” indrømmer studieværten. Ikke desto mindre har hun det godt. Sikke nogle pæne ord til hans mor! Jeg er sikker på, at hun også vil være meget stolt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse