Stefan Mross: Med den luksuriøse autocamper gennem republikken

Foto: SWR/Andreas Braun

Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack rejser meget. Og da de to overhovedet ikke er fans af hoteller, har de to kørt rundt i deres autocamper i nogen tid. Fra nu af bliver det lidt mere behageligt, fordi de har købt en luksus autocamper! Det nye køretøj er mere end 10 meter langt, 2,50 meter bredt og vejer 15 tons. Derudover er der det fineste interiør og 300 hk. Ifølge “BILD am Sonntag” koster en sådan etage omkring 450.000 euro – cirka 3.350.000,00 Danske kroner.

Mross og Woitschack rejser mere end 100.000 kilometer om året. Alt er som hjemme, bare mere kompakt, fortalte Mross søndagsavisen. ”Vi har et badeværelse, et soveværelse, vores eget rensningsanlæg og vores egen strømforsyning. Vi er helt selvforsynende. “

Foto: concorde.eu

(Se flere billeder af autocamperen, nederst i artiklen)

Ifølge artiklen har det nygifte par imidlertid ikke betalt så meget, fordi autocamper, som du har brug for et stort kørekort til, sandsynligvis er købt brugt. Der er dog stadig hyggeligt og luksuriøst i Concorde Centurion Liner 1060.

Et stort soveværelse, en stor opholdsstue, aircondition og gasopvarmning venter på Stefan og Anna. De har endda deres egen satellitmodtagelse. “Vi har endda et bryggers. En lille bil passer normalt ind der, men vi har en vaskemaskine, tørretumbler og strygebræt” siger Mross.

For den ene eller den anden kan det virke uforståeligt, at parret ejer sådan et luksuriøst køretøj. Det er dog et erstatningshjem for dem begge.

Når der ikke er nogen pandemi, der spreder frygt og terror, er Stefan og Anna på tur næsten hver dag. Og så er det forståeligt, at du vil have tingene lidt rart overalt, og efter en lang dag vil du bare en ting: Vende hjem!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse