Stefan Mross & Evelyn Burdecki: Kærlighedsferie sammen i Dubai?

Efter at Stefan Mross og Evelyn Burdecki offentligt er blevet set flirtede med hinanden, er de nu begge to i Dubai på samme tid. Er det bare et tilfælde, eller er der mere i det? Er der mon noget mellem Stefan Mross (47) og Evelyn Burdecki (34)?

Schlagerstjernen og reality-tv-stjernen mødtes for et par uger siden under en tv-produktion, og de fandt tilsyneladende sammen med det samme. En video, som Mross selv har offentliggjort på sin Instagram-story, viser blandt andet ham og Burdecki, der danser tæt sammen i en klub i Warszawa.

Det er klart, at rygtebørsen er i fuld gang, og siger, at der kan være mere end bare venskab mellem de to. Nu er der dukket et nyt hint op om en potentiel kærlighedsaffære: Både Stefan Mross og Evelyn Burdecki tager i øjeblikket en lille pause i Dubai – og lægger endda billeder ud af de samme steder. Er det bare et tilfælde eller ej?

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Evelyn Burdecki (@evelyn_burdecki)

Stefan Mross: “Evelyn er en rigtig god kvinde”.

Stefan Mross bekræftede over for “Bild”, at han var alene på ferie: “Jeg nyder tiden med mig selv. Det er rart at være alene for en gangs skyld.” Og tilfældigvis på samme destination som Evelyn? Da han blev spurgt, indrømmede han: “Evelyn er en rigtig god kvinde, og jeg kan virkelig godt lide hende.”

Det var først i november, at Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack (30) annoncerede deres separation – efter to års ægteskab og seks års forhold. Kort tid efter blev Anna-Carina set med en ny mand ved sin side.

Pikant: Stefan Mross fik angiveligt først kendskab til sin eks’ nye forhold gennem medierne og var derfor chokeret. Men det ser ud til, at “Immer wieder sonntags”-værten allerede er i flirthumør igen. Vil der virkelig være mere mellem ham og Evelyn? Det er stadig spændende!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse