Stefan Mross: Babylykke!

For mange mennesker er børn den bedste gave. De er søde, får os til at grine og udstråler ren glæde. Stefan Mross har allerede oplevet denne lykke tre gange – fordi han er far til Johanna, Paula og Valentin. Nu har han vist endnu en baby på Facebook.

Stefan Mross har været sammen med sin Anna-Carina Woitschack i mere end tre år – I juni var der endda et romantisk bryllup i Florian Silbereisens “Schlagerlovestory”. Et af de smukkeste højdepunkter i året. Så det ville ikke være absurd, hvis parret gjorde deres lykke perfekt med en baby, ville det?

Nej, der er i øjeblikket ingen baby i sigte – i det mindste har Schlager-drømmeparret ikke kommunikeret noget. Men dette foto skabte opstandelse.

Stefan Mross: Fødselsdagshilsner

Stefan Mross takkede på Facebook for de mange lykønskninger med hans 45-års fødselsdag:“Kære venner. Jeg er overvældet af sååååå mange lykønskninger ved min 45-års fødselsdag. Tak, tak, tak til alle.” Det er dejligt, at fans, venner og kolleger tænkte på moderatoren.

Stefan Mross: Han leger med biler

Og ikke kun det: Han viser også et sødt babybillede af dig selv. Den lille blonde Stefan ser meget sød ud i kameraet og holder legetøjsbiler i hænderne. Det er det, vi kalder babylykke!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse