Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack: Går hver til sit! Det er officielt!

Det er officielt! Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack er gået fra hinanden, det har de annonceret via Facebook og Instagram, hvor de begge offentliggjorte det samtidig:

“Efter de utallige spekulationer i den seneste tid vil vi hermed gerne fortælle jer “vores” version…. Livet har budt på mange udfordringer for os på det seneste, også rigtig mange….Hvis nogen kan sige “på godt og ondt”, er det os….Vi har haft en vidunderlig og vanvittig tid, vi har kæmpet os gennem mange storme og kan stadig se hinanden kærligt i øjnene. Adskilte og alligevel sammen, enkeltpersoner og alligevel en enhed. Sjælevenner, som nu går hver sin vej. Jo smukkere og fyldigere minderne er, jo sværere er adskillelsen. Men taknemmelighed forvandler mindet til en stille glæde. Vi kan ikke forudsige, hvad der betyder noget i livet. Det er første gang, vi kommenterer vores situation, så vi beder jer afholde jer fra yderligere spekulationer for at beskytte vores privatliv. Med venlig hilsen Anna & Stefan”.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af – (@anna.carina.woitschack)

Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack: Årsager til adskillelsen?

I seks år var Stefan og hans Anna-Carina drømmeparret i den tyske schlagerverden. De forelskede sig, blev forlovet og giftede sig i 2020 foran et millionpublikum. I september indrømmede de så over for BILD: “Vi havde tre svære måneder, hvor vi var meget fra hinanden.” Siden da har der dagligt cirkuleret adskillelsesrygter omkring Mross og Woitschack.

De har (endnu) ikke afsløret de præcise årsager til deres separation, men der spekuleres i schlagermusikbranchen om utroskab. Kun de to selv ved, om det er sandt… Én ting er sikkert: De to har ikke engang nået det “forbandede syvende år”, hvor de fleste par oplever deres første rigtige krise. De har tydeligvis trukket i snoren.

For nylig blev der annonceret en fælles tur, men allerede her var det bemærkelsesværdigt: Stefan Mross er angivet som den eneste “repræsentant” af turen, selv om netop denne tur blev præsenteret af dem begge for nylig. Et første tegn på adskillelse?

Om denne turné nu vil finde sted og i hvilke rammer, vil vi nok snart finde ud af…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse