Sørger over tabet af sin plejefar

Foto: ZDF/Sascha Baumann

Lørdag ville Nik P. optræde i Löbau og fejre det sammen med sine fans i Sachsen. Nu måtte han aflyse koncerten. Denne gang er årsagen ikke Corona, men en personlig skæbne … Nik P. er en fuldblodsmusiker og er der altid for sine fans. Han glædede sig også til sin koncert i Löbau, men nu har et familieslag ramt ham.

Nik P. skulle i en tidlig alder lære at håndtere sorg og tab. Da han var bare ni år gammel, mistede han sin elskede mor til skrumpelever. På det tidspunkt sørgede Nik og hans fire søskende over deres vigtigste omsorgsperson. I dag er han ret sikker på, at hans elskede mor også døde af et knust hjerte på grund af hendes kærlighedsløse ægteskab.

Plejeforældre tog sig af Nik

Den eneste støtte var nu faderen, der dengang allerede var 71 år og druknede sin sorg i alkohol. Nik P. faldt derimod ned i et stort hul og blev deprimeret. Da faderen var ligeglad, blev børnene omsorgssvigtet, indtil de blev hentet af en velfærdsorganisation.

Nik var blot 10 år og endte sammen med sin lillebror i en bondefamilie. Nik følte sig hurtigt hjemme her og elskede sit nye hjem. Den dag i dag kalder han sine plejeforældre, de næstbedste forældre, han kunne ønske sig. Niks børn kaldte dem også altid mormor og morfar. Men nu sørger hele familien …

Nik P. sørger over plejefaderen

Niks plejefar er død! I et følelsesladet opslag på Facebook skriver han: “Han var mit store forbillede på mange områder af livet! Efter min mor døde, rakte han hånden frem til mig og slap den aldrig! I nat døde min plejefar Lorenz! I evig taknemmelighed…Hvil i fred! Din Nik”. Han satte også et brændende lys op.

Vi ønsker Nik P. og hans familie rigtig meget styrke i den kommende tid.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x