Skilles? Nu taler Stefan!

En linje, der rystede schlagermusikkens Tyskland i går: “Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack: Skilles?” Nu er spørgsmålstegnet blevet mere et udråbstegn. Efter en indledende tavshed har Stefan nu udtalt sig, og det lyder ikke som en benægtelse.

Schlager.de spurgte for nylig også: Er det hele bare skuespil? Enhver, der så Stefan Mross og Anna-Carina Woitschacks optræden lørdag aften i “Das große Schlagerjubiläum”, kunne få præcis det indtryk. Fordi der ikke var noget at føle eller endda se af kærlighed mellem de elskende. Det er ikke så underligt, for som “BILD” har erfaret, er parret angiveligt for længst gået fra hinanden – og Anna-Carina har endda fået en ny partner!

Schlager.de ville gerne spørge Mross om separationsbeskyldningen – men han reagerede ikke, før nu. Med et indlæg på sin Instagram-kanal henvender han sig til offentligheden:

“Kære venner, som I måske har bemærket i medierne, er der i øjeblikket mange overskrifter omkring vores privatliv. Indtil videre har vi været i stand til at håndtere det, da det er en del af vores offentlige liv.”

Det, der kommer derefter, skal først og fremmest læses og forstås mellem linjerne: “Med hensyn til påstanden ‘Anna-Carina skulle have en anden’ gør jeg det klart, at det ikke svarer til sandheden.” Dette gør det klart: Stefan Mross har ikke benægtet selve adskillelsen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse