Skandalevideo af Helene Fischers partner cirkulerer på nettet

Hvad er det? Er det kunst, eller hvad er det? Grim video af Helene Fischers partner cirkulerer online. Ja hvad er det? For en næsten skandalefri stjerne som Helene Fischer som ærligt har fortjent det, er en ting krystalklar, vær altid opmærksom på, hvad du gør i det offentlige!

Hvorfor er dette princip så vigtigt for hver stjerne, at de ønsker at holde en ren sti og beholde deres ansigter? Du har ikke brug for en doktorgrad eller en grad i medie- og kommunikationsstyring for at besvare dette spørgsmål: Internettet glemmer aldrig!

Helene, der endda takkede sin eks for de vidunderlige år sammen, selv efter adskillelsen fra Florian Silbereisen på sin sociale mediekanal på Instagram, er ganske klar over dette faktum.

Men det var tilsyneladende ikke så krystalklart for en person i hendes umiddelbare miljø som: nemlig hendes Thomas.

Han lavede for nylig et navn til sig selv med noget, der burde være mere pinligt for vores smukke Helene, nemlig en kommerciel oprettet i 2014.

Foto: ZDF/Anelia Janeva

Mange vil nu sige: “Vent, på det tidspunkt var der ikke noget forhold mellem Thomas og Helene”, ikke desto mindre har det indflydelse på den populære sangerindes liv i her og nu.

Hvad den attraktive akrobat og danser har givet sig selv som reklamemedium, bør overraske dig, nemlig for en affaldsaffaldsvirksomheds arbejde.

Naturligvis er dette en stejl skabelon for alle de triste fans af Silbereisen / Fischer-fraktionen, for at gøre Thomas latterligt på Internettet.

Hvis du ser videoen, kan du ikke lade være med at grine bredt.

Videoen begynder med ankomsten af ​​en enorm skraldevogn, ved siden af ​​den i Spiderman-stil er der ingen anden end Helene Fischers nuværende partner.

Hvad gør det hele sjovere, han bærer en sort smoking som´ agent 007, selvfølgelig de obligatoriske solbriller for mere cool og en pastel blå sløjfe.

Ingen kan virkelig forholde sig alvorlig til denne video. Da James Bond begyndte at spille musik i baggrunden og Thomas sagde med tillid sit ordsprog: “… vores mission er din succes, vi har licens til at feje”, forlegenheden er faktisk fuldstændig.

 

Helene burde ikke rigtig lide det, kommenterer mange af hendes fans på nettet: “Stakkars Helene, det hele må være frygteligt pinligt.”

Og ja, det vil helt sikkert, men det betyder ikke noget for vores kære Helene.

Hun er og forbliver vores stjerne på himlen, og det vil ikke ændre sig.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse