Single fakta fra Sabrina Stern „Nur für einen Tag“

Dem der har mødt den sympatiske Sabrina i de seneste måneder, har måske opdaget at den sko lyd, som er blevet hendes varemærke. Den kommer ikke i år fra hendes høje hæle, men fra hendes træsko.

Det har en tragisk baggrund. For et år siden, midt i en promo knækkede hendes ankel. “Game over”, PR kampagne sluttede, og i stedet for høje hæle var det skinne og krykker. Desværre viste skaden at være mere kompliceret og forventes langvarigt, så krykkerne er for tid til anden hendes ledsager.

Men hun ønskede hurtigst mulig at komme tilbage på scenen. Mere som en nødløsning optrådte hun i træsko, da hun i dem kunne bevæge sig og gå komfortabel. Reaktionen fra hendes fans var helt anderledes mere end hun havde frygtet. “Fans kun lide mine træsko og gjorde dem til mit varemærke. Hvorfor skulle jeg ændre det?”, sagde hun til sig selv og udvidede sit varemærke.

Imellemtiden benytter diverse skofirma hendes billeder til PR kampagne. Men også musikalsk må det gå videre og det går videre i tour studiet: Den nye single “Nur für einen Tag” beskriver hendes situation i de sidste måneder – Det var denne ene dag ved uheldet, som ændrede hendes liv komplet – og på et tidspunkt vil solen skinne igen.

Imellemtiden følger ca. 250.000 fans fra hele verden hende på de sociale medier, så hun besluttede, som en tak, at hun også fik hun også lavet titel på engelsk “Just for one day”. Desuden er der en cool DJ-Mix Roger Hübner, der vil tage sangen med til dansegulvene og en kunstfærdigt video, hvor hendes fans får et lille indblik i hendes hverdag. “Ja, nogle dage går jeg ikke uden min krykke” – Men de tilhøre nu mig og jeg mistede ikke lysten til livet den dag”.

Mere information og datoer på  www.sabrina-stern.com

Det skal du læse