Sabrina Stern – Schlagersanger.

Sabrina Stern blev født 1982 som Rhinlænder i en musikalsk familie. Hendes oldefar, farfarfar og far var musikere, og mormoren var sangerinde. Når det var muligt tog hun med sin far til koncerterne, og det var med til at præge hende lige fra de tidlige børne år. I begyndelsen af børneårene, vandt hun som 13 årig en sangkonkurrance i et ungdomsblad “Mädchen”, og stod derigennem for første gang i de kendte HoPla Studioes i Lüneburg som  duettpartner ved Peter Maffays sang “Ich wollte nie erwachen sein” fra en Musicalen Tabaluga.

Sabrina samlede hermed de første studie erfaringer for i det videre forløb sang hun også sammen med Sarah Conner delte mikrofonen i  Delmenhorster Lydstudie.
I en alder af 16 år, til hendes 24 år, arbejde hun som frontsangerinde i diverse Rock- og Pop- Coverbands samt  tog sanguddannelse som sangpædagog ved Petra Fuchs, Jever og Anja Klein i Osnabrück. Som 25 år begyndte hun at  skrive nogle engelsprægede Sange. I 2007 producerede hun sammen med Tonstudio Friesland sit første Pop-Album “Ryanne”, som hun selv promoverede og præsenterede på koncerter i Pumpwerk samt i Nordfrostarenaerne i Wilhemshaven og i Stadthalle i Bremen mm.
I begyndelsen af 2010 skrev Sabrina sine første Tyskprægede tekster, og komponerede sange sammen med Producenten Peter Hobbie og tilbød disse til musikindustrien.
Sommeren 2010 underskrev hun endelig sin første pladekontrakt som Pop-Sangerinde.
Med sin debu single, “ich komm ganz gut klar”, kunne hun fejre en betydelig succes ved at være repræsenteret i mange Radio Charts og vandt i December 2010 i Wiesbaden den Tyske Rock & Pop pris som den bedste sanger i kategorien “Schlager”.
Sabrina deltog også i Eurovision Song Contest for Schweizved udvælgelsen med hendes anden single “Liebe auf dem ersten Blick”, hvor hun fik en 23 plads ud af 300.

Siden da har Sabrina været med i diverse Fjernsynsudsendelser som “Andy´s Musikparadies”, Center TV, Fri TV fra det Schweiziske fjernsyn, TV Oranje Holland, i Friesische Radio, på Musikvideoer ved Melodie TV, alle mulige videoportalen på internettet, i diverse Webradiocharts samt Bayrisches Radio og ORF. Foreløbige højdepunkt kom i 2012 med sin første Guld plade “Liebe auf dem ersten Blick”, som var repræsenteret ved Eurovision Song Contest fra EGFM (Europäische Gesellshaft Für Musik). Og herved begyndte den store “SternenTour”, stjerneTour.

2014 præsenterede hun sine Shows ved forskellige By- og Havnefester som f.eks, der Kieler Woche, Havnefest strande, Zwischenahner uge, Sommernat Ellmau osv.
Siden begyndelsen af 2016 gik Sabrina på hendes egentlige første Solo-Show “Sabrina Stern Show” på små ClubTours i Miltenberg, Wuppertal, Jever, Tecklenburg og Willingen hvormed hun oprettede det årlige Sabrina Stern Stadl Nacht i Willingen/Sauerland, hvorved forskellige kunstnernavne bliver støttet økonomisk.
I efteråret 2016 oprettede Sabrina endelig sit eget Musikverlag og sit eget Musiklabel Sternenklar.
Med sit Debú Album fra 2015 “Ich bin so wie ich bin” samt hendes helt nye Songs går hun også 2017 på stor “SternenTour”, hvorved hun sammen med sine fans går på en magisk rejse til “hendes” Stjerneverden.

Jeg mødte Sabrina Stern her ved Schlagerboom 2017 i Dortmund hvor jeg havde et langt interview med hende. Sabrina har en mani med at samle på stjerner, som andre samler på frimærker. Hun har puder, øreringe, bluser, krus mm., heraf kommer hendes kunstnernavn Stern. Hun elsker at gå i Dansk/Svenske super træsko. Har lige købt to par Danske blå og røde. Sabrina er et sødt og varmt menneske som lytter meget til hvad man fortæller, og griner gerne heller en gang for meget, end for lidt. Hun er meget latter mild. Sabrina har en fantastisk stemme som bare rammer klokkerent hver gang, desuden har hun en fantastisk udstråling. Tryllebinder sit publikum ved at man føler at hun fortæller en historie når man ser hende optræde. At Sabrina har sunget med Peter Maffay og Sarah Connor er egentlig en udmærkelse i sig selv som sanger. Sabrina fortalte mig også at det tager gennemsnitlig mellem 7 – 10 år at blive en stabil/god sanger i Tyskland. Der skal laves promoveringer, Radio, Tv samt internetportaler i alle afskygninger klar. Sabrina har også i 2016 oprettet sin egen fanklub, som har lidt over 60 medlemmer. En virkelig spændende kunstner som bare skal ses.  Vi ønsker hende alt mulig held fremover – vi ses derude Sabrina !!!

Foto: Alex Møller Hansen – Tyskschlager.dk

Det skal du læse