Shock! Hasteoperation af KLUBBB3-Christoff!

Billede: KLUBBB3 Facebook

Denne meddelelse gav fansen til KLUBBB3-stjernen Christoff et rigtig chok: “Het Laatste Nieuws” en stor belgisk avis, rapporterede i dagens udgave, at Christoff havde brug for akut operation.

Det er allerede den anden store operation i hans liv: Allerede i sin ungdom kæmpede han med en hjernetumor. Nu er det hjertet der skaber problemer for den populære sanger. En hjerteventil har været årsagen til problemet.

“Da jeg begyndte at træne efter ferien, følte jeg mig pludselig syg. De tog mig straks til nødrummet. ” fortalte Christoff “Het Laatste Nieuws “. Lægerne slog straks alarm og han blev opereret tirsdag.

“Selvfølgelig tænker man på døden …”

Emotionelt fortæller han også avisen, “Det er ikke bare en operation på dit knæ eller en vedhæftning, der skal fjernes. De ville stoppe mit hjerte og skifte til en maskine! Selvfølgelig tænker du på døden og de kære, du skal efterlade. “

Hans forlovede Ritchie havde givet ham en masse styrke i denne tid, så han har overlevet det næsten tre timers indgreb.

Vi hos Schlager.de  og Tyskschlager.dk ønsker Christoff alt det bedste for fremtiden og håber, at han hurtigt vil komme sig.

Deltagelse i dagens “Schlagerchampions” er derfor næsten passé.

Kilde: Schlager.de

Efterfølgende er der så kommet endnu en opfølgning på KLUBBB3 facebook side:

I tirsdags blev vores ven christoff opereret, efter han i lang tid havde problemer med en hjerteventil! Operationen er gået rigtigt godt. Vi ønsker ham selvfølgelig god bedring og håber, at han snart kommer tilbage ved vores side! Undtagelsesvis, vil vi (jan og florian) optræde i showet for jer i aften…

Det skal du læse