SemperOpernball er aflyst

Foto: MDR/Semper Opernball/Toni Kretschmer

Roland Kaiser har ikke kun skabt sig et navn som schlagersanger – Han kan også overbevise med sine evner som moderator. Det demonstrerede han ved SemperOpernball i Dresden i 2020. Der skulle faktisk komme et comeback i det kommende år. Men alt bliver anderledes.

Det 16. SemperOpernball den 28. januar 2022 kan ikke finde sted på grund af de strenge Corona-foranstaltninger. I en meddelelse fra de ansvarlige står der: “Desværre må alle fans, vores hold, men også artisterne, debutanterne og vores partnere have tålmodighed igen; På grund af den stærke corona-relaterede udvikling ville det være det forkerte signal at holde et bal med omkring 2.500 gæster i Dresden Semperoper.” Det er håbet at kunne indhente den 16. udgave af denne særlige begivenhed i Dresden i marts 2023.

Denne dårlige nyhed gør ikke kun folk i den saksiske delstatshovedstad triste – Roland Kaiser ville også have været glad for at moderere denne store begivenhed i den legendariske Semperoper sammen med sin kollega Nazan Eckes.

Ballet blev også aflyst sidste år på grund af Corona.

SemperOpernball kommer til Dubai

I mellemtiden overrasker de ansvarlige med en nysgerrig Plan B. Der skal afholdes et Opernball i Dubai i marts 2022. “Vi er glade for at kunne afholde Dresden Opernball i 50-års jubilæumsåret for De Forenede Arabiske Emirater og i Dubai, hvor Expoen finder sted i øjeblikket. Kultur forbinder og bygger broer til dialoger,” meddeler Ball-chef Prof. Hans-Joachim Frey i samtale med “BILD”. Nødvendigheden gør som bekendt mennesker opfindsomme.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse