Roland Kaiser: Af denne grund kommer milliardæren ikke til Semper Opera Ball!

Billede: MDR/Semper Opernball/Toni Kretschmer

Det er virkelig aldrig sket før! Semper Opernball er faktisk en meget populær stor begivenhed hvert år! Den 7. februar strømmer folk fra hele verden til den saksiske hovedstad Dresden for at deltage i denne begivenhed. Men i år jagter den ene skandale den næste! Flere og flere berømtheder annullerer deres deltagelse! Vil Semper Opernball være i stand til at finde sted som sædvanligt?

Den egyptiske diktator Abdel Fattah al-Sisi er blevet tildelt Saint George Orden af Semper Opera Ball på forhånd. En skandale for de involverede. Mange har allerede draget deres konklusioner.

Roland Kaiser overvejede også at blive væk, men besluttede at være med. Tagesschau-talskvinde Judith Rakers har nægtet at deltage. Derefter blev det højtideligt annonceret, at moderator Mareile Höppner ville stå ved Rolands side. Men nu aflyste hun også! Hun og hendes familie er blevet truet anonymt! Og nu kommer det næste slag!

Fredag skulle SAP-grundlægger og TSG Hoffenheim-protektor Dietmar Hopp tildeles St. George’s Order ved Semper Opera Ball i Dresden. På grund af begivenhederne – især omkring Mareile Höppner – aflyste han også sin deltagelse! Ifølge BILD nægtede han også at acceptere prisen.

Og det er ikke alt! Uli Hoeneß, som skulle holde hyldesten over Hopp, vises derfor ikke på fredag! Det er virkelig aldrig skete før! Ikke en let opgave for Roland Kaiser!

Indtil videre skal han føre aftenen alene; en co-moderator, hvis en findes, vil kun blive annonceret på dagen for Semper Opernball. Det er dog tvivlsomt, om begivenheden stadig gennemføres! Nu er det blevet annonceret, at alle priser er annulleret. For Roland, der virkelig glædede sig til denne begivenhed, vil det bestemt ikke være en nem aften …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse