Semino Rossi giver sundhedsopdatering efter coronasygdom

Efter sin pause havde Semino Rossi kun været tilbage på scenen i et par uger, da Coronaen fangede ham. Dette meddelte han for nylig til sine fans på de sociale netværk. I et andet indlæg gav han en opdatering om sit helbred. Er argentineren klar igen i tide til Andrea Bergs store jubilæumsshow?

Semino Rossi er kommet sig

Gode ​​nyheder! Semino Rossi rapporterede tilbage på Facebook omkring en uge efter, at hans coronasygdom blev kendt : “Kære venner, mange tak for jeres dejlige ønsker om bedring! Jeg har været i stand til at komme mig de sidste par dage, og jeg er rask igen,« beretter den 60-årige. Timingen kunne næsten ikke være bedre og vil ikke kun lade ham ånde lettet op, for i morgen (29. juli) starter Andrea Bergs store jubilæumsshow.

Semino Rossi: Sikker i Aspach?

Argentineren er også på gæstelisten ved det to dage lange megaevent. Det lykkedes ham tilsyneladende at komme i form igen i tide. Det er endnu ikke officielt bekræftet, at han med sikkerhed vil være der. Showet er dog opført i kalenderen på hans hjemmeside. Stjernen henviser også til dette i sit opslag: “I de næste par dage vil jeg informere dig om yderligere optrædener og koncerter. I mellemtiden er du velkommen til at besøge min hjemmeside.”

Andrea Berg husker sit bryllup

Andrea Berg ser i hvert fald ud til at glæde sig til sin fælles optræden med Semino Rossi og hendes duet “Tango Amore”. På Facebook genpostede hun et minde fra sit bryllup, hvor Semino Rossi på det tidspunkt lavede en overraskende optræden. Nu ser det ud til, at endnu en helt speciel forestilling er lige om hjørnet. Showet “30 jahre Andrea Berg” vil blive optaget og præsenteret og modereret af Giovanni Zarrella.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse