Semino Rossi: 10 fakta, du sikkert ikke vidste om ham

Den argentinske Semino Rossi (umiskendelig med sin charmerende accent) er utroligt populær blandt fans. Han er nu en af ​​de mest succesrige schlagersangere. Men hvad er det nøjagtigt, at hans fans elsker så meget ved Semino? Han er varm, lidenskabelig og meget succesrig.

Vi har et par fakta om Semino, som du sandsynligvis ikke vidste om ham:

1. Hans bror & døtre

Semino har en yngre bror. Hans navn er Daniele. Begge voksede op under dårlige forhold. Semino beskriver stadig hans barndom som “glad” for medierne. De to brødre har stadig et tæt forhold i dag. Semino har to døtre fra sin eks-kone Gabi. Deres navne er Laura (29) og Vanessa (21).

2. Højde

Semino Rossi har en højde på cirka 182 cm.

3. Cool træning

Hvem ville have troet det? Semino kan ikke kun synge godt, men også svømme! I otte måneder afsluttede han et livredningskursus ved “Røde Kors”.

4. At spille guitar & ønsket om at blive en stjerne

Som kun fem år gammel lærte han sig at spille guitar. Og han har haft en meget speciel forbindelse til dette instrument lige fra starten. Hver gang han har stress eller vil slappe af, griber han sin guitar og kan lide at plukke melodier eller spille freestyle. Forresten: Semino havde siden han kun var seks år ønsket at blive sanger. I et interview med avisen “NOZ” afslørede han: “Jeg og min bror har allerede lavet musik for min mor med to gryder fra køkkenet. Min mor spillede også klaver i weekenden, min far var tangosanger. ” Så det er ikke underligt, at Semino er så musikalsk.

5. Spanien som et karriere springbræt

I Argentina havde Semino ingen udsigt til en karriere som sanger. Den 19. marts 1985 fløj han til Spanien uden returbillet (på det tidspunkt var han 23 år). Der spillede han først som gademusiker og holdt sig levende med små optrædener på hoteller. Han turnerede Schweiz og Tyskland og kom til Østrig (Tyrol) en dag, hvor han stadig bor i dag.

6. Hans støtter

Semino havde to mennesker ved sin side i sit liv, som han skylder en del af hans succes: Florian Silbereisen og tv-programleder Karl Moik. De to har inviteret Semino flere gange til deres shows “Fests der Volksmusik” og “Musikantenstadl”.

7. Socialt engagement

Selvom Semino har besluttet at bo i Østrig, har han på ingen måde glemt sit hjemland. I Argentina støtter han børn og ældre ved regelmæssigt at yde store donationer til forskellige projekter som ”Juntos Podemos Crecer”. Og det store er, at mange børn og unge blev i stand til at finde nye boliger og gennemføre en skoleuddannelse. I 2013 afholdt Semino en støttekoncert for oversvømmelsesofre i Tyskland og donerede hele hans gage.

8. Hans yndlings mad

Hvordan kunne det være anderledes? Den foretrukne mad for Semino er selvfølgelig: En god stegt bøf! Han foretrækker at spise en frisk salat til.

9. Musikalsk rollemodel

Seminos yndlingssanger er spanieren Placido Domingo.

10. Hans største ønske

Semino afslørede engang, at han gerne ville gå på en verdensturné med sine kære. En dejlig idé.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse