Schlager og sne

Kilde: MDR.de

En tilfældig kort vinterferie i bjergene? Derefter er det “Schlager und Schnee”. Florian Silbereisen inviterede igen i 2018 til “KLUBBB3Hüttenparty” i Flachau og fester i den romantiske bjerghytte, en schlager fest i en egen klasse. Hvis man var heldig nok til at være der i det forløbne år eller blot for at opleve tv-udsendelsen af showet, så ved du hvad du kan forvente: sjov, musik og simpelthen et godt humør. Og igen i år er gæstelisten til “KLUBBB3Hüttenparty” med prominente gæster.

Schlager und Schnee

Allerede sidste år var “KLUBBB3Hüttenparty” i Flachauer Gutshof en stor succes. Florian Silbereisen og hans band kammerater Jan Smit og Christoff bragte den rustikke bjerghytte i kog sammen med store stjernegæster. Og det er netop det, der venter os i 2018 med en ny udgave, nogle gange romantisk, nogle gange eksplosiv og solid, men altid atmosfærisk på “KLUBBB3 Hüttenparty”.

TV-optagelsen af “Hüttenparty” fandt i år sted den 23. og 24. januar i Flachauer Gutshof. Samproduktionen af ORF, BR og NDR vil blive vist den 3. februar på MDR. Og disse er Schlager-stjernerne, der sammen med KLUBBB3 vil bringe livet til det snedækkede bjerglandskab:

Semino Rossi
Maximilian Arland
Francine Jordi
Jay Khan
Jenny Marsala
voXXclub
Mickie Krause
Beatrice Egli
Ben Zucker
Andy Borg
Kerstin Ott
Jürgen Drews
Die Jungen Zillertaler
Die Grubertaler
Die Zipfelbuben
Johanns Erben

Desværre er der også en bagside af medaljen ved celebrity programmet: De tidligere annoncerede “Powekryner” og “Melissa Naschenweng” blev taget ud af programmet for at gøre plads til de gæster som Semino Rossi, Francine Jordi, Maximilian Arland og VoXXclub.

„Schlager und Schnee“ sendes lørdag d. 03. Februar, kl 20:15 på MDR og NDR.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse