Sarah Jane Scott er blevet gift

Sarah Jane Scott – Foto Teddy Brogaard 

Denne besked fra den sympatiske amerikanske Sarah Jane Scott overraskede alle i disse dage, for i januar blev hun gift med sin ven Cecile Remmler. På Sarahs typiske måde: spontan! – Fanklubben og alle fans er tilfredse med det og lykønsker de nygifte med alle deres hjerter.

Det var dagens nyhed: En dag efter hendes 30 års fødselsdag, takkede Sarah Jane Scott for de mange tillykke med den store fødselsdag.

I samme åndedrag siger hun: “Jeg har noget at fortælle dig … I begyndelsen af dette år blev min partner Cecile og jeg gift. Det var relativt spontant, ligesom jeg kom til Tyskland på det tidspunkt, men meget specielt og nøjagtigt som jeg havde forestillet mig.

Spekulationen er over nu

Der har ofte været tale om et muligt ægteskab mellem Sarah Jane og hendes Cecile. På promo-datoen i MDR-programmet “MDR um 4” blev hun også stillet spørgsmålet, og hun sagde det ville komme, men det var ikke helt klart endnu. Jo større er glæden nu, at begge har forseglet deres kærlighed gennem ægteskabet.

Fans er i stor glæde

Ikke kun den officielle fan club, men alle fans er glade for at høre denne besked. Den fan-venlighed, der dyrker kunstneren, sætter pris på fansen og er derfor tilfredse med hende og Cecile Remmler. Nu kan man også antage, at turen til Japan, som Sarah Jane lavede i januar, kunne have været en mulig bryllupsrejse.

Vi ønsker absolut parret alt det bedste, held og lykke og mange år sammen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse