Så syg er han er virkelig !

Foto: SWR/Manfred Esser (S2)

Mange rygter har cirkuleret om tilstanden for “Kongen af ​​Mallorca” i nogen tid. Det faktum, at han offentliggjorde sin psykiske sygdom, gav kun næring til rygterne. Hans fans spekulerer på, hvordan han har det nu, og om han virkelig overvejer at holde op. Men han gør det helt klart.

Han har for nylig annonceret sin sygdom, og fortæller at han lider af perifer polyneuropati, der er en nervesygdom, der begrænser hans fysiske funktion.

“Min Drews-piruette på scenen er blevet meget rystende. Derfor undlader jeg dem nu. Fortidens Jürgen Drews vil ikke længere eksistere! Dengang skulle jeg på scenen for at bevise mig selv. I dag har jeg ikke længere brug for det. Jeg kunne sagtens leve uden en scene,” sagde han i et interview med “Das Neue”. Tænker han på at holde op?

Jürgen siger alt er fantastisk

I sin podcast “Des Königs neuer Podcast” svarer han på sine fans mange spørgsmål. En bruger spurgte ham: “Kære Jürgen, hvordan har du det lige nu? Man læser igen og igen, at du ikke har det godt.”

Schlager-stjernen gør det helt klart og giver udtryk for, at rygterne om hans helbredstilstand er langt overdrevne. “Jeg fortalte jer på et tidspunkt, at jeg ikke havde det godt. Jeg ved ikke, hvad jeg havde der. Noget trivielt. Jeg føler mig fantastisk. Alt er fint, og jeg håber, det forbliver sådan. Så jeg bliver gammel.”

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse