“Roten Rosen”: Ross Antony bliver Wetter-Frosch

Foto: “obs/ARD Das Erste/Nicole Manthey”

Efter at “Rote Rosen” -fans straks “afslørede” ham som den nye episode-stjerne i Instagram-puslespillet før jul, er spørgsmålet stadig: Hvilken skør rolle vil den sympatiske all-entertainer spille i den succesrige ARD-daglige novelle fra midten af ​​marts 2021?

Original, varm, dristig – det er Tony Frost, den ekstremt populære “Wetter-Frost” med sit eget vejrshow. For at underholde sit publikum, men også for at forklare vejrfænomenerne på en populær måde, er Tony Frosts personlige engagement ret stor.

Som hobby-skydiver kan han lide at moderere direkte fra skyen eller demonstrere fænomenet lynis på en tallerken i fryseren.

Under en vejroptagelse i Lüneburg mødes Tony Gunter og Merle, der skændes om grænsen mellem deres marker. Med sin kameradrone hjælper Tony med udsigten fra grænsen ovenfra – og fanger Gunter, der i hemmelighed driver “grænsestriden” …

Ross Antony kan ses fra episode 3296 i seks episoder “Rote Rosen”, sandsynligvis fra midten af ​​marts 2021 på Das Erste.

Ross Antony: “Jeg ser virkelig frem til det og studerer allerede mine tekster flittigt! At lære tyske tekster er stadig en udfordring. “

Ross Antony er en britisk tv-vært, musical-skuespiller, musiker og entertainer, der bor og arbejder i Tyskland. Han var medlem af bandet Bro’Sis fra 2001 til opløsningen i 2006. I 2013 begyndte han en solokarriere som schlagersanger.

På samme tid er Ross Antony engageret som vært i musikprogrammer, jurymedlem i castingshows og som skuespiller. Han påtog sig episodroller i “Unter Uns”, “GZSZ” eller filmen “Märchen aus 1001 Nacht: Der kleine Muck”.

“Rote Rosen”, sendes. mandag til fredag ​​kl. 14:10 i Das Erste, og sandsynligvis fra midten af ​​marts 2021

Kilde: ARD Das Erste, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse