Ross Antony: Ny video til „Ich bin was ich bin“

Billede: Telamo.de

Ross Antony udgiver sit nye album “Schlager lügen nicht” her til marts 2019. Som den første smagsprøve offentliggør han sin nye video „Ich bin was ich bin“.

Siden 2013 har Ross Antony været i den tyske schlager og er blevet uundværlig. Han er vært på sit eget TV show, synger og danser på næsten alle scener i landet, trommer regelmæssigt på hitlisterne og d. 8 marts 2019 udgiver han sit femte album: “Schlager lügen nicht”.

At man i offentligheden – og især som en paradis fugl – undertiden også i en tyk fjerdragt, er den flippede side af medaljen. Ingen keder det så godt, som Ross Antony. I hans liv har han været nød til at overvinde meget både professionelt, lige som privat forhindringer og overvinde meget modvind. Men gennem sit miljø og hans stærke indre styrke, er han ikke blevet afskrækket og er gået sin egen vej – enten som popstjerne med gruppen Bro´sis, musicalskuespiller, børnebogsforfatter eller vært på sit eget TV show.

I september 2018 gik en meget stor drøm i opfyldelse: Ross blev valgt af publikum som “Entertainer des Jahres” og blev dermed belønnet med en “Goldenen Henne”. Denne publikums pris bekræfter ham i, at man altid skal tro på sig selv og frem for alt være tro mod sig selv.

Af denne grund var det også en særlig hjertesag ham, at den tysktalende version af Gloria Gaynor´s klassiker “I am what I am” på på hans nye album: “Jeg glæder mig meget til at præsentere “Ih bin, was ich bin” for offentligheden. Denne sang udtrykker perfekt, som jeg føler og lever. Og jeg vil med denne hymne inspirere mennesker, til at gøre det samme: At gå sine egne veje, ikke at undskylde for det, og være stolt for hvem de er og hvad de er. Man kan lære at elske, respektere og dele denne følelse. Alt dette er i titlen, som jeg er utrolig stolt over – OG selvfølgelig kan du danse til den”.

I kan ovenover se den nye musikvideo af Ross Antony´s “Ich bin was ich bin”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse