Ross Antony: Dette er hans juleønske

Ross Antony har hvert år et stort ønske på sin ønskeseddel til jul, selvom julen ikke primært handler om gaver for ham. I et interview med “Meine Schlagerwelt” afslører han, hvad han håber på hvert år.

Det vigtigste for Ross Antony er selvfølgelig, at hans familie har det godt: “Jeg skriver faktisk stadig en ønskeseddel og smider den i pejsen. Mit største ønske er simpelthen, at min familie har et godt helbred, så vi altid kan gøre, hvad vi vil.” Ud over dette ønske håber Ross, at hans nye bagebog, som han har skrevet sammen med sin mor, bliver en succes.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ross Antony (@rossantonycom)

Han afslørede også, at han nok får de værste gaver af sin mand. Selv om han har en ønskeseddel med præcis det, Ross ønsker sig, bliver det som regel noget andet: “Jeg ved ikke, hvad der sker med den liste, men jeg får helt andre ting.” Ross tager det med humor! Vi ved selvfølgelig ikke, hvilken gave han får i år. Men for virkelig at nyde julen er entertaineren nødt til at købe gaverne selv. Han husker den værste julegave, han nogensinde har fået – strikkede babysokker fra en tante. Selvom han satte pris på gestussen, var babysokker ikke lige det, han ønskede sig til jul. Vi håber, at Ross bliver glad for sine gaver i år…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x