Roland Kaiser er hendes helt

Maite Kelly har måttet klare mange skæbner de seneste år. Ved siden af ​​adskillelsen fra Florent Raimond var tabet af søsteren Barby bestemt det sværeste. Heldigvis kunne Maite altid stole på en mand i disse svære tider.

Efter alle tilbageslagene var det Roland Kaiser, der blev ved med at hjælpe Maite Kelly på fode igen. “Han er min mentor,” indrømmede hun til magasinet “Woche Heute.” Og forholdet til hendes idol ser ud til at være ekstremt intimt, mens hun fortsætter: “Der er mere mellem os end venskab. Han er en helt i mit liv.”  Som det sømmer sig for en sand helt, var Roland altid der med råd og handling, når hans makker havde brug for ham.

Allerede tilbage i 2014, da Maite Kelly havde problemer med at starte sin schlagerkarriere, trådte Roland Kaiser ind i hendes liv og gav hende adgang til schlagerscenen. Den fælles indspillede duet “Warum hast du nicht nein gesagt” solgte over 400.000 eksemplarer og fik endelig platin for to år siden. Fra dette direkte hit hentede Maite den selvtillid, som tre succesrige albums og en børnebogsserie senere, voksede ud fra. Hendes ven og støtte Roland Kaiser vil altid minde hende om disse præstationer, når livet er dårligt for hende.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse