Roland Kaiser: Det siger han om 100 millioner Youtube-visninger

Roland Kaiser og Maite Kelly har ramt 100 millioner mærket på Youtube med deres hit “Warum hast du nicht nein gesagt“? For første gang udtrykker Roland Kaiser sig sin mening om den nye rekord.

Roland Kaiser og Maite Kelly fik ikke lov til at synge deres over-hit “Warum hast du nicht nein gesagt” sammen i Florian Silbereisen’s show “Alle singen Kaiser”, fordi Maite optrådte i Wetzlar på det tidspunkt, men kort efter showet slog det ned men ret stærk på Youtube: Fordi “Warum hast du nicht nein gesagt” har brudt gennem mærket på 100 millioner visninger som en af de meget få tyske sange!

I øjeblikket har videoen 100.167.094 visninger (pr. 20. marts kl. 15:58). Kun Kerstin Otts “Die immer lacht” (157.754.595 visninger), Glasperlenspiel med “Geiles Leben (121.041.786 visninger) og et par helt overvurderede Deutschrapper har i øjeblikket få flere klik. Men det synes kun at være et spørgsmål om tid, fordi “Warum hast du nicht nein gesagt” i mellemtiden er blevet for mange en salme af ny kærlighed i sangen.

Roland Kaiser og Maite Kelly landede et enorme hit

I går den 19. marts har Roland Kaiser også lavet sin første erklæring om hans succes på Youtube. På Facebook skrev den 66-årige: “Kære venner, jeg vil gerne takke alle sammen for over 100 millioner visninger af ‘Warum hast du nicht nein gesagt‘’ på YouTube. Maite Kelly og jeg drømte aldrig om, at vi ville krydse den linje en dag.

“SchlagerPlanet Tyskschlager lykønsker Roland Kaiser og Maite Kelly med deres store succes med” Warum hast du nicht nein gesagt”og håber at vi vil krydse mange grænser med dem!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse