Roland Kaiser: Den sidste og alle rekorder!

Igen skinnede Dresden i al sin imperialistisk pragt: Roland Kaiser har sagt farvel til dette års Kaisermania med et fantastisk fyrværkeri, hvis lys blandes med den oplyste gamle bypanorama.

Endnu en gang styrede han med to udsolgte koncerter, endnu en gang forlod han sine fans i en stor rus af glæde. Roland Kaiser på Elbe-Elbufer: Dette er den bedste kejser nogensinde! Han brød endda rekorder!

Allerede inden Roland går ind på scenen, klapper og synger publikum i feststemning, og det vil føre ham gennem de to sidste koncerter.

Kaiser er nødt til at afbryde sin optræden igen og igen, fordi hans fans hygger sig og synger konstant, opmuntret af sang. ”Nå, det bliver lange aftener”, profeterer han med et smil, når han kigger ud over publikum. Koncerterne har længe været mere end shows af en berømt kunstner. De skaber en sprudlende holdning til livet, der spænder over byen i begge weekender, og de giver schlageren en mega-begivenhed, der stadig bliver lidt bedre for hvert år.

Roland Kaiser overlader ingen tvivl om, hvor godt han føler sig i den “sächsischen Metropole”, selvom han ikke har opholdt sig i Dresden mellem de to koncertweekender i år. Som Schlager.de har fra interne kredse, skulle han optage videoer til de to titler “Kurios” og “Kein Grund zu bleiben” fra hans nuværende album “Alles oder Dich”. Netop fordi Kaisermania nu er historie i 2019, bør fans især glæde sig til de nye videoer.

Og som altid venter alle spændt på næste års datoer og begyndelsen af billetsalget, der regelmæssigt bryder alle rekorder. Også i år igen: 50.000 billetter blev solgt, og den sidste aften blev ølkrusene med hans billede udsolgt.

Kilde: Schlager.de

Læs vores artikel fra Kaisermania, hvor Alex var dernede: Læs og se mere her

Det skal du læse